Duotone | Online shop

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Duotone

Duotone kopen

Duotone, eerder bekend als North Kiteboarding, brengt windsurfen en kiteboarding bij elkaar. De kite- en windsurf materialen van Duotone zijn altijd van topkwaliteit. Ze fungeren namelijk als leiders op het gebied van innovatie en technologie. Dit maakt Duotone hét A-merk binnen de kitesurfwereld.

1 artikelen  

Verwijder alle

Van North Kiteboarding naar Duotone

Na maanden speculeren, kwam het Oostenrijkse bedrijf Boards & More op 1 augustus 2018 met het grote nieuws dat het merk North Kiteboarding van naam ging wijzigen. De naam North Kiteboarding werd vervangen door merknaam Duotone. De naam Duotone was op dat moment ook al een merknaam van Boards & More. Het merk produceerde destijds snowboards. Per 1 augustus 2018 werd het merk uitgebreid met een ruim en professioneel assortiment kitesurf artikelen. Dezelfde designers zijn gebleven, waardoor de professionele kennis werd behouden. Daarnaast bleven ze trouw aan de klassieke modellen, zoals de Duotone Jaime, de Duotone Neo, de Duotone Evo en de Duotone Vegas.

Duotone: het merk voor professionals

In de windsurfwereld bent u zeer afhankelijk van uw uitrusting. Kwalitatief goed materiaal maakt het wind- en kitesurfen eenvoudiger en daardoor ook leuker. Dit maakt dat Duotone enkel producten van uitmuntende kwaliteit wil leveren.

Duotone is zich er als geen ander van bewust dat men zonder ontwikkeling en innovatie nergens komt. ‘Het enige constante in het leven is verandering. De tijden, de omstandigheden, alles is in beweging. Alleen het doel blijft hetzelfde,’ aldus het merk Duotone. Het doel van Duotone is om het meest innovatieve materiaal voor wind- en watersport te maken. Om dit te kunnen bewerkstelligen, werken alle designers dagelijks aan het innoveren van de bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe technieken om de modellen te verbeteren. Dit streven naar topkwaliteit is niet onopgemerkt gebleven in de professionele kitesurfwereld. Vele professionals maken daarom gebruik van de uitrustingen van Duotone.

Duotone artikelen bij Funsport Makkum

Om het voor u overzichtelijk te houden, hebben we de Duotone collectie voor u onderverdeeld in een viertal categorieën. Maak jouw uitrusting compleet met de volgende producten:

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht