Trapezelijnen | Verstelbare Trapezelijnen en Meer | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Trapeze lijnen

Tijdens het windsurfen is het essentieel dat de trapeze een goede verbinding heeft met de giek heeft, daarom is het erg belangrijke om de juiste trapezelijnen te hebben. De trapezelijn, ook wel harnaslijn genoemd, zorgt er voor dat je goed vast blijft zitten tijdens het windsurfen. Er zijn zowel niet verstelbare trapezelijnen als verstelbare trapezelijnen verkrijgbaar. Wij hebben trapeze koordjes in alle soorten en maten zodat ze geschikt zijn voor heuptrapezes en zittrapezes. Bij Funsport Makkum hebben wij verschillende soorten trapezekoorden voor alle soorten windsurfstijlen!

28 artikelen  

Verwijder alle

Altijd fijn surfen met de beste trapezelijnen

Voor een optimale surfprestatie is het belangrijk om de juiste surfmaterialen te gebruiken. Trapezelijnen zijn een belangrijk onderdeel, deze zorgen er voor dat je goed vast zit. Daarom is het ook belangrijk om de juiste lengte trapezelijn te hebben. Met een goed ingestelde harnaslijn kan je een aantal seconde je handen van het giek loslaten én gewoon rechtdoor blijven varen! Ook is de kwaliteit van de koorden erg belangrijk, daarom vind je bij ons alleen erkende surfmerken inclusief Prolimit, Mystic, North Sails en meer.

Wat voor lengte trapezelijn heb je nodig ?

Er is geen standaard die wordt gehanteerd als het om de lengte van het trapeze koord gaat. Wat de juiste lengte is hangt af van je persoonlijke voorkeur. Met een korte lijn heb je meer directe controle over de trapeze. Een langere harness line zorgt voor een wat meer soepele beweging.

Weet je nog niet precies wat je prettig vindt? Koop dan een verstelbare trapezelijn. Met deze soort harnaslijnen kan je meerdere lengtes uittesten om te kijken wat je prettig vindt. Bovendien hebben een aantal de mogelijkheid om heel makkelijk de lengte van de lijntjes te wisselen tijdens het surfen. Zo kan je ook makkelijk de lengte wisselen wanneer er verschillende wind- en vaarrichtingen zijn. Sommige surfers en races hebben twee sets aan hun giek zitten, zo kan je gemakkelijk wisselen zonder de lengte te hoeven verstellen.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht