Bescherming en reparatie accessoires voor surfplanken | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Reparatie / protection

Een surfplank is een flinke investering, daarom wil je deze natuurlijk ook zo lang mogelijk in perfecte conditie houden. Met onze boardprotectors , reparatie kits, beschermers en meer hou jij je surfboard in optimale staat!

36 artikelen  

Verwijder alle

Bescherm je surfplank met surfboard beschermers en protectors

Wanneer je gaat windsurfen zijn er een aantal onderdelen van de surfplank die je goed in de gaten moet houden. Als het om de surfplank zelf gaat is de voorkant het meest kwetsbare onderdeel. Gelukkig kan je deze lang mooi houden met een surfboard nose beschermer. De board-nose beschermers helpen om eventuele schade aan de voorkant van je surfplank te voorkomen die door de impact van je mast of giek kunnen worden veroorzaakt.

Een ander kwetsbaar onderdeel van de surfplank is de verbinding tussen het board zelf en de mast. Met een mastbeschermer kan je dit verminderen. De mast-board protector zorgt er namelijk voor dat de impact verminderd wordt. Ook hebben we nog meer andere beschermers, inclusief dakdrager beschermers, base protectors, board protectors en meer.

Alles om je surfboard te repareren

Natuurlijk is het nooit mogelijk om alle schade compleet te voorkomen. Wanneer je actief in het water bezig bent is het normaal dat je windsurfplank krassen en oppervlakkige imperfectie krijgt. Gelukkig kan je je surfplank makkelijk zelf repareren. Voor surfplanken zijn er speciale reparatie materialen. Zo is er onder andere speciale reparatielijm wat geschikt is voor surfplanken. Ook kan je met surfplank plamuur kleine schade repareren.

Wanneer je direct het water weer in wilt kan je ook de speciale snelreparatie putty gebruiken, zo sta je binnen de kortste keren weer in het water! Is er een klein scheurtje of gaatje in de surfzeil? Zolang deze niet te groot is kan je dit (tijdelijk) repareren met de windsurfzeil reparatie tape. Ook hebben wij onderdelen om je wetsuit te repareren. Met de neopreen lijm kan je gemakkelijk kleine gaatjes en scheurtjes in je surfpak repareren.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht