Heren snowboardbindingen zwart kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Heren snowboardbindingen Zwart

Stap in de wereld van snowboarden met vertrouwen en stijl met onze collectie heren snowboardbindingen in het zwart! Deze essentiële uitrusting vormt de schakel tussen jou en je snowboard, waarbij elke beweging nauwkeurig wordt overgebracht voor maximale controle en prestaties op de piste. Ontdek hoe onze heren zwarte snowboardbindingen collectie.

8 artikelen  

Verwijder alle

Wat zijn snowboardbindingen?

Snowboardbindingen zijn essentiële onderdelen van een snowboarduitrusting die jou als snowboarder met het snowboard verbinden. Ze worden aan de snowboardschoenen bevestigd en zorgen ervoor dat jij jouw bewegingen kan overbrengen op het snowboard. Snowboardbindingen zijn ontworpen om comfort, controle en stabiliteit te bieden tijdens het snowboarden en ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en technologieën om aan de behoeften van verschillende rijders te voldoen.

Soorten heren snowboardbindingen

Flow- Hybrid bindingen

Je kunt ook kiezen voor het hybride systeem, doorgaans Flow-Hybrid bindingen genoemd. Hierbij heb je één grote strap daaraan vast een too strap, deze kun je goed passend om je schoen instellen, het grote voordeel is dat je snel in stapt doordat de highback naar achteren openklapt. Het gebruiksgemak is bij deze snowboard bindingen erg groot en is vooral geschikt voor elke snowboarder die veel in- en uit moeten stappen.

Strap binding

De strap binding werd als eerste samen met de softboot ontworpen en wordt tegenwoordig gezien als de conventionele binding. Met twee straps, een voor je tenen en een voor je enkels, “ratel” je jezelf vast op je board. Omdat je met straps zo vast op je board staat kun je je stuurbewegingen goed overdragen.

Welke heren snowboardbindingen passen bij mij?

  1. De juiste maat kiezen

Snowboard bindingen zijn er in verschillende groottes: S, M, L en XL Deze zijn bedoeld voor verschillende maten snowboardschoenen. Per merk verschilt het welke bindinggrootte geschikt is voor een bepaalde schoenmaat. Om de goede maat te bepalen zet je de boot in de binding, trek je de straps aan en kijk je of je aan beide kanten niet te veel strap over hebt. Strap niet te hard in. Als de straps je voeten niet afknellen en je boot niet losjes in de binding zit, is het goed. De leverancier van het merk geeft goed aan welke maat schoen de binding past.

  1. Merken

Er zijn talloze snowboardbindingen verkrijgbaar van diverse merken, zoals Drake, NOW en Flow. Met zo'n breed scala aan opties kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Neem de tijd om te onderzoeken wat elk merk te bieden heeft en welk design het beste bij jou past.

  1. Niveau

Misschien wel de belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen tijdens je zoektocht is hoe jij precies snowboardt. Ben je een beginner? Dan heb je bindingen nodig die voor comfort en ondersteuning zorgen. Ben je een gemiddelde snowboarden? Dan is een all-mountain binding wat je zoekt.

Zwarte Heren snowboard bindingen kopen

Ben je op zoek naar mooie en betaalbare zwarte heren snowboard bindingen van hoge kwaliteit? Bij Funsport Makkum vind je een ruim assortiment aan bindingen van echte topmerken.

Op zoek naar dames snowboardbindingen? Bekijk onze collectie op onze website!

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht