Dames Snowboardbindingen Kopen? Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Dames snowboard bindingen

Een essentieel onderdeel van jouw snowboarduitrusting: dames snowboardbindingen! Deze kleine, maar krachtige stukjes uitrusting zijn jouw verbinding met het snowboard en spelen een cruciale rol in jouw prestaties op de piste. Bekijk onze collectie en vind jouw perfecte match!

9 artikelen  

Verwijder alle

Wat zijn snowboardbindingen?

Snowboardbindingen vormen een essentieel onderdeel van je uitrusting. Maar wat zijn ze eigenlijk en wat kan je ermee? Snowboardbindingen verbinden eenvoudigweg je schoenen met het snowboard en bieden op die manier meer controle over het board. Zonder deze snowboardbindingen sta je los op je snowboard en kun je dus niet rijden!

Soorten dames snowboardbindingen

Strap Bindingen

De strap binding werd oorspronkelijk ontworpen in combinatie met de softboot en wordt tegenwoordig beschouwd als de meest gekozen binding. Met twee straps, een voor je tenen en een voor je enkels, bevestig je jezelf stevig op je board. Omdat je met straps stevig vastzit op je board, kun je je stuurbewegingen goed overbrengen.

Flow-Hybride Bindingen

Je kunt ook kiezen voor het hybride systeem, meestal Flow-Hybride bindingen genoemd. Hierbij heb je één grote strap, samen met een teenstrap die je goed kunt aanpassen aan je schoen. Het grote voordeel is dat je snel kunt instappen omdat de highback naar achteren opent. Deze snowboardbindingen bieden veel gebruiksgemak en zijn vooral geschikt voor snowboarders die vaak in- en uitstappen.

Welke dames snowboardbindingen passen bij mij?

De juiste maat kiezen

Snowboardbindingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten: S, M, L en XL, die geschikt zijn voor verschillende maten snowboardschoenen. Elk merk heeft zijn eigen richtlijnen voor welke bindinggrootte geschikt is voor een bepaalde schoenmaat. Om de juiste maat te bepalen, plaats je de boot in de binding, trek je de straps aan en controleer je of er aan beide kanten niet te veel strap overblijft. Strap niet te strak. Als de straps je voeten niet knellen en je boot stevig in de binding zit, is het goed.

Merken

Er zijn talloze dames snowboardbindingen verkrijgbaar van verschillende merken, waaronder Drake, NOW en Flow. Met zo'n breed scala aan opties kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Neem de tijd om te onderzoeken wat elk merk te bieden heeft en welk design het beste bij jou past.

Niveau

Misschien wel de belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen tijdens je zoektocht is hoe jij precies snowboardt. Ben je een beginner? Dan heb je bindingen nodig die comfort en ondersteuning bieden. Ben je een gemiddelde snowboardster? Dan is een all-mountain binding iets voor jou.

Dames Snowboardbindingen Kopen

Ben je op zoek naar mooie en kwalitatieve dames snowboardbindingen tegen een betaalbare prijs? Bij Funsport Makkum vind je een ruim assortiment aan bindingen van topmerken.

Op zoek naar heren snowboardbindingen? Bekijk onze collectie op onze website!

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht