Neilpryde surfspullen | Surfzeilen, Wetsuits en meer | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Neilpryde

Neilpryde staat a jarenlang bekend als een van de beste surfmerken ter wereld. Als officiële leverancier van de Olympische Spelen heeft Neilpryde windsurfing aangetoond windsurfproducten te bieden van ongeëvenaarde kwaliteit. Deze enorme prestatie heeft het bedrijf te danken aan haar gedreven i…

1 artikelen  

Verwijder alle

nstelling om de best mogelijke windsurfzeilen en toebehorende producten te produceren zoals windsurfmasten, windsurfgieken, mastverlengers, baseplates, trapezes en klein materiaal wat je nodig hebt om te kunnen windsurfen waarmee records kunnen worden verbroken. De beste uitrusting met de bijbehorende prestaties zijn wat Neilpryde blijft motiveren om keer op keer kwaliteit te leveren.

De beste surfspullen van Neilpryde

Neilpryde is al meer dan 40 jaar een van de experts op het gebied van surfspullen. Het merk is ooit in de bootindustrie begonnen met de productie van zeilen en was destijds een van de allergrootste leveranciers te wereld. In de jaren 70 zijn ze zich steeds meer gaan richten op windsurf en andere zeilsport producten. Hoewel zeilsport en windsurf niet altijd even populair zijn geweest, is het Neilpryde gelukt om altijd de koploper te blijven op het gebied van windsurf. The bedrijf is innovatief en gedreven, zo blijven ze met goede ontwikkelingen en producten komen.

Neilpryde surfspullen voor iedereen

Van beginners tot Olympische topsporters, Neilpryde maakt fantastische surfspullen voor iedereen. Van groot materiaal zoals windsurf zeilen tot kleinere onderdelen en kleding, als surfer kan je alles wat je nodig hebt bij ze vinden. Boards, gieken, trapezes, wetsuit, je kan eigenlijk al je windsurf benodigdheden bij Neilpryde kopen. De surfmaterialen van Neilpryde worden altijd uitgebreid getest onder extreme omstandigheden, zo weet je zeker dat je goede kwaliteit materialen in huis haalt.

Neilpryde wetsuits

Ook als het om wetsuits gaat heeft Neilpryde een groot aanbod. Ze zijn gefocust op het maken van goed presterende wetsuits, de kwaliteit staat altijd voorop. Ze maken bijvoorbeeld neopreen wetsuits, perfect voor de Nederlandse surfers die ook in de winter graag in het water zijn. Voor de surfers die graag in wat warmer water gaan windsurfen hebben ze ook verschillende shorty’s. Natuurlijk maakt Neilpryde zowel dameswetsuits als herenwetsuits. Bovendien kan je ook allerlei andere accessoires van Neilpryde kopen. Denk bijvoorbeeld aan neopreen handschoenen en beanies om je surfpak compleet te maken. Ook maken ze veel andere beschermende kleding voor tijdens het surfen. Als je extra bescherming zoekt zijn een impact vest en een surfhelm een goede keuze.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht