Neilpryde Windsurfzeilen Online Kopen | #1 Surfshop | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Neilpryde Windsurfzeilen

Wat is het belangrijkste onderdeel bij windsurfen? Juist, een windsurfzeil. Zonder zeil kom je immers ook niet vooruit. Neilpryde heeft een groot assortiment wat voornamelijk met windsurfen te maken heeft. Windsurfzeilen zijn hier ook onderdeel van. Als je optimaal wil genieten van het windsurfen dan is een goed zeil heel erg belangrijk. Watersporten wordt steeds populairder. In Nederland hebben we genoeg mooie plekken waar je heerlijk kunt watersporten. je wilt dan natuurlijk wel het beste materiaal gebruiken.

1 artikelen  

Verwijder alle

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een windsurfzeil?

voordat je een zeil koopt moet je jezelf wel inlezen. Wil je windsurfen waar het veel waait? Dan heb je een kleiner zeil nodig. Een groter zeil is weer beter voor plekken waar het wat minder hard waait. Je dient ook rekening te houden met je eigen gewicht en kracht. Ervaring speelt ook een grote rol. wanneer je net begint kun je het beter niet al te extreem aanpakken, maar gewoon kiezen voor een standaard windsurfzeil. Hoe wil je zeilen? er zijn namelijk verschillende manieren. Beginnerszeilen spreekt voor zich. iedereen begint met dit zeil. Je hebt ook freeridezeilen, deze zeilen worden door de grootste groep surfers gebruikt. Dit zeil heeft goede prestaties en het is erg gebruiksvriendelijk. Wil je een stapje hogerop? dan kom je in de racezeilen. voordat je met deze zeilen begint moet je wel eerst wat meer ervaring hebben.

Waarom een windsurfzeil van Neilpryde?

Er zijn veel verschillende aanbieders op het gebied van windsurfzeilen, maar wat maakt die van Neilpryde zo speciaal? Neilpryde is sinds 1970 al een van de koplopers en bewijst elk jaar weer de beste zeilen in huis te hebben. of je nou veel surft of weinig een goed zeil maakt echt het verschil en je beleeft veel meer plezier tijdens het surfen.

Alles om te beginnen met windsurfen

Naast windsurfzeilen heeft Neilpryde een heel assortiment met alles wat je nodig hebt om te kunnen windsurfen. Denk hierbij aan:

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht