Neilpryde Surfaccessoires | #1 Surfshop | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Wanneer je gaat windsurfen heb je natuurlijk een surfplank en een windsurfzeil nodig. Maar er zijn nog veel meer spullen die je moet hebben als je optimaal wil genieten van windsurfen. Zo kunnen zorgen bijvoorbeeld surfschoenen voor extra grip. Het kan ook voorkomen dat er een onderdeel stuk gaat. dan is het wel zo fijn dat er je binnen 1-2 werkdagen weer een nieuw onderdeel thuis op de deurmat ligt.

Windsurfaccessoires van Neilpryde

In vergelijking tot andere windsurfmerken is het assortiment van Neilpryde erg uitgebreid. Zo heeft Neilpryde veel beschermende kleding voor in de zomer en de winter. Ook kun je hier terecht voor verschillende onderdelen die je nodig hebt voor je mast. Vaak is het zo dat je het hele pakket in een keer koopt, maar er kunnen natuurlijk ook dingen kapot gaan. Dan is het wel zo fijn als je losse onderdelen kunt kopen.

De Neilpryde Flight F4 Evo carbon 2019

Wanneer je begint met windsurfen heb je vaak een standaard surfplank en windsurfzeil. Ook alle onderdelen die daarbij horen zijn niet speciaal, maar als je wat meer ervaring hebt kun je ook andere onderdelen aanschaffen, zodat je maximale prestaties kunt behalen. De Neilpryde Flight F4 Evo carbon 2019 kun je wel vergelijken met een formule 1 wagen. Deze foil is gemaakt voor topprestaties. In combinatie met de juiste surfplank en het juiste zeil kun je een hele hoge snelheid neerzetten.

Het hele assortiment van Neilpryde bij Funsport Makkum

Naast deze accessoires heeft Neilpryde nog meer producten die je zijn bij het windsurfen. denk hierbij aan:

Meer informatie?

Online kun je een redelijk goede inschatting maken of het product geschikt is of niet. We hebben ook een online chatfunctie waar je terecht kunt met al je vragen. Wil je de producten in het echt zien? Kom dan langs bij onze winkel aan de Skillbank 9 in Makkum. Funsport Makkum heeft een fysieke winkel waar je alle producten kunt bekijken.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht