Neilpryde Trapeze Lijnen Online Kopen | #1 Surfshop | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Steeds meer mensen doen tegenwoordig aan windsurfen en je wilt natuurlijk alleen het beste materiaal gebruiken. Dan kom je al snel uit bij Neilpryde. Funsport Makkum heeft een uitgebreid Neilpryde assortiment. Je kunt bij Funsport Makkum terecht voor alles wat met windsurfen te maken heeft. Denk hierbij aan windsurfzeilen, wetsuits en dus ook trapezes.

Waarom kiezen voor Neilpryde?

Neilpryde is onder veel watersporters geliefd en dat is niet gek. Dit surfmerk staat bekend om de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Of je nou een beginner bent of een ervaren windsurfer Neilpryde heeft voor iedereen een geschikt product. Natuurlijk zijn er ook goedkopere varianten, maar als je echt voor kwaliteit wil gaan kom je uit bij Neilpryde.

Waarom een trapeze gebruiken?

Wanneer je begint met windsurfen gebruik je in het begin waarschijnlijk nog geen trapeze. Een trapeze is geschikt als je wat meer ervaren bent, want je zit namelijk dan vast aan je zeil. Een trapeze zit om de heup en bevorderd de bewegingssnelheid. Zo kun je optimaal windsurfen. We snappen dat als je begint met windsurfen dat je enthousiast bent, maar maak alleen gebruik van een trapeze als je wat meer ervaring hebt.

Trapeze lijnen

Voordat je gaat windsurfen heb je uiteraard ook trapeze lijnen nodig. Deze lijnen zitten om je giek en zijn ook bevestigd aan je trapeze. Je moet bij het aanschaffen van de lijnen er goed op letten of ze geschikt zijn voor een heuptrapeze of een zittrapeze. Weet je het niet helemaal zeker? Je kunt altijd contact opnemen met Funsport Makkum.

meer van Neilpryde

Funsport Makkum heeft zoals eerder gezegd niet alleen trapezes en onderdelen van Neilpryde in het assortiment, maar eigenlijk alles wat je nodig hebt om te kunnen windsurfen zoals: