Trapezes en Vesten | Windsurf Trapezes & Meer | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Kite trapezes & vesten


Kite trapezes en vesten online kopen

Op zoek naar een kitesurf trapeze of impactvest zodat je volop kunt genieten van de watersport? Funsport Makkum heeft heuptrapezes, zittrapezes en impactvesten van topmerken voor jou geselecteerd. Jezelf goed beschermen tijden het sporten, doe je met merken als Ion Dakine en Prolimit. Deze staan al jaren bekend om hun betrouwbare kwaliteit. Hieronder vind je een groot assortiment in verschillende kleuren.

Een impactvest, omdat goede bescherming belangrijk is

Hoe kan je jezelf beschermen? Er zijn op dit moment zeer goede producten op de markt die je daar bij kunnen helpen, denk eens aan een impact vest of een helm. De merken zoals Ion, Neilpryde, Prolimit en Dakine hebben een goed en breed assortiment hierin en in flitsende kleurtjes. Het impact vest is zo gemaakt dat je kiteharness hierover heen past zodat je niet inlevert op bewegingsvrijheid.

Kite trapeze kopen bij Funsport Makkum

Een kite trapeze kopen doe je online bij de kiteshop van Funsport Makkum. Weet u nog niet precies welke trapeze u nodig heeft voor het kitesurfen? Lees hieronder meer over de verschillende kite trapezes of bestel ze direct online in onze kitesurf webshop.

Het verschil tussen een kite trapeze en een windsurfen trapeze

Bij een kitetrapeze heb je een andere trapezehaak als bij het windsurfen deze haken zijn wat minder gebogen en hebben een pad achter de haak om te voorkomen dat de trapezehaak blessures veroorzaakt aan je ribben.

Wil je een heuptrapeze of een zittrapeze kopen?

Op zoek naar een trapeze zodat je volop kunt genieten van de watersport? Funsport Makkum heeft heuptrapezes en zittrapezes van topmerken voor jou geselecteerd. Zo ben jij altijd voorzien van kwaliteit die jij wenst, en dat tegen nuchtere prijzen van Funsport Makkum.

Wat zijn de verschillen tussen een heuptrapeze en een zittrapeze?

Redelijk kort door de bocht kun je zeggen er twee soorten trapezes zijn. Een heuptrapeze en een zittrapeze. Wat zijn de verschillen en wat is voor jou geschikt?

Voordeel van de heuptrapeze

Een heuptrapeze is trapeze met een hoge aanhaakpositie en wordt gedragen als een soort gordel. Een voordeel is dan ook dat er geen banden onder je benen langs lopen. Daarnaast zorgt de heuptrapeze voor optimale bewegingsvrijheid. Dit model is dan ook zeer in trek bij de kitesurfer. Bij dit type trapeze is het erg belangrijk om de goede maat te kopen anders kan het zijn dat de trapeze omhoog kruipt en dus op een gegeven moment onder je oksel zit in plaats van om je buik. Het model wordt vaak gekozen door de ervaren kitesurfers vanwege de bewegingsvrijheid.

Voordeel van de zittrapeze

Een zittrapeze is een trapeze met een lage aanhaakpositie en wordt gedragen als een soort broek. De haak zit onder de navel, in tegenstelling tot de heuptrapeze. Op deze manier kun je lager zitten. Het model biedt tevens ondersteuning aan de mensen met een iets wat zwakkere rug. Een zittrapeze wordt vaak gekozen door de beginnende kitesurfer. In de zittrapezes kun je kiezen uit verschillende modellen, hoge of lage haakpositie, veel of minder rug support.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht