Severne S-1 wavezeil 2024 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Severne S-1 wavezeil 2024


Severne S-1 wavezeil 2024

Shop de Severne S-1 wavezeil 2024 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 749,-


Omschrijving

De Severne S-1 is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waaronder VX2, SpiderFibre en eM4, waardoor het licht van gewicht is en tegelijkertijd duurzaamheid biedt. Het heeft een compact ontwerp met een kort achterlijk en een diepe switch-foot. Dit zorgt voor een snellere rotatie en verbeterde manoeuvreerbaarheid tijdens het surfen.

De Severne S-1 2024 biedt een goede balans tussen kracht en stabiliteit. Het zeil heeft een stabiele en constante krachtontwikkeling, waardoor het gemakkelijk te controleren is, zelfs bij hogere windsnelheden. Het biedt ook goede acceleratie en respons, waardoor surfers snel kunnen aan planeren en snelheid kunnen maken.

Met de nieuwe GRADIENT PANEL TECHNOLOGY zijn verbeteringen duidelijk. Lichter gewicht en betere stabiliteit

Gebruik van de nieuwe GRADIENT PANEL-TECHNOLOGIE. Hoeken hebben overlappende panelen, waardoor er minder patches nodig zijn. Tegelijkertijd strekken deze overlappende gebieden zich uit tot in de romp van het zeil, zodat het de belasting veel beter overdraagt en in de loop van de tijd minder rekt. Het is een stabielere manier om zeilen te bouwen.

De GRADIENT PANEL TECHNOLOGY vermindert logischerwijs het gewicht, verhoogt de kracht en regelt de rek. Het totale gewicht is verminderd, maar de belangrijkste verbetering is het gevoel: sneller reageren en lichter aanvoelen.

In plaats van een enkel gebogen voorlijkpaneel gebruiken Severne afzonderlijke panelen – gespleten voorlijk – die uit de kop- en kophoeken uitstralen. Hierdoor wordt het zeilmateriaal perfect afgestemd op de richting van de belasting.Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
2 stuks
Leverancier:
Fox Sports
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Windsurf Zeilen
nl_breadcrumb:
Windsurfen Wave zeilen
nl_subcategorie:
Wave zeilen
Bouwjaar:
2024
Merken:
Severne

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht