Nidecker

Opgericht in 1887 ... Snowboarden sinds 1984.

14 artikelen  

Verwijder alle

In 1984 wilde Nidecker de beste snowboards ter wereld bouwen. Vandaag, jaren later, is de missie niet veranderd. We streven er nog steeds naar om de beste snowboards ter wereld te bouwen. Sinds '84 hebben onze producten talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen vanwege hun kwaliteit en de geavanceerde innovaties die ze bevatten. Riders, sneeuwsportorganisaties en tijdschriften over de hele wereld hebben Nidecker al tientallen jaren erkend als marktleider.

Wanneer u een Nidecker koopt, koopt u prestaties en ervaringen. Nidecker is een van de originele snowboardmerken die bestaat sinds de sport voor het eerst verscheen. We hebben een lange geschiedenis van het maken van onze eigen producten in onze eigen fabriek en ons ontwerpteam werkt het hele jaar door met ons geweldige team van rijders om de best presterende snowboardproducten ter wereld te ontwikkelen. De locatie van onze fabriek in het hart van Zwitserland betekent dat ons ontwerpteam gemakkelijk toegang heeft tot enkele van de beste bergen ter wereld om al onze producten te testen. Wij testen in alle mogelijke omstandigheden, met slechts één doel: ervoor zorgen dat alleen de beste, meest fel geteste producten u bereiken. Wij zijn snowboarders, ontwerpen en bouwen snowboards voor de meest veeleisende snowboarders.

Dus ... stop met het lezen van dit. En zorg dat je het meeste uit je dag haalt door het beste snowboardmateriaal ter wereld te kiezen bij het oorspronkelijke snowboardbedrijf: Nidecker.

NIDECKER TEAM