Nidecker Snowboardschoenen | Online kopen | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Nidecker snowboardschoenen

Snowboardschoenen zijn essentieel voor iedere snowboarder om optimaal van de wintersport te kunnen genieten. De snowboardschoenen zorgen niet alleen voor de benodigde warmte aan de voeten, maar ook voor stabiliteit en kunnen het risico op pijn minimaliseren. Met Nidecker snowboardschoenen weet je in ieder geval zeker dat je goed zit! Door de jaren heen heeft het merk zich geprofileerd als betrouwbare partner als het gaat om snowboardspullen. Je kunt van het merk Nidecker snowboardschoenen, snowboards, snowboard bindingen en snowboard tassen verkrijgen! Een goed merk met een compleet assortiment dus. Funsport Makkum is dan ook erg blij met het feit dat we je Nidecker snowboardschoenen aan kunnen bieden in onze webshop!

2 artikelen  

Verwijder alle

Waarom Nidecker snowboardschoenen

Snowboardschoenen hebben zoals gezegd meerdere functies maar de belangrijkste is misschien wel het warm houden van de voeten. Tijdens een wintersportvakantie is de kans groot dat je je met regelmaat in buitentemperaturen van onder het vriespunt bevindt. Je dient je zelf dan ook goed in te pakken voordat je je voor meerdere uren in de buitenlucht kan begeven. Als je niet warm genoeg gekleed bent zul je al snel kou ervaren en minder kunnen genieten van de wintersportvakantie. De voeten zijn van grote invloed op je algehele temperatuur ervaring en daarom ontzettend belangrijk om goed in te pakken! Dit is dan ook de reden waarom Nidecker snowboardschoenen zo populair en gewild zijn. Nidecker snowboardschoenen bevatten allemaal een goed geïsoleerde binnenkant. Hierdoor blijft de warmte in de snowboardschoen en de kou buiten! Daarnaast hebben de Nidecker snowboardschoenen allen een ergonomische pasvorm. Hierdoor past je voet goed in de snowboardschoen en vormt de snowboardschoen met de tijd mee naar de vorm van jouw voet.

Nidecker snowboardschoenen bestellen bij Funsport Makkum

Als je Nidecker snowboardschoenen wilt bestellen bij Funsport Makkum, dan heb je de juiste keuze gemaakt. De snowboardschoenen worden binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd. Je kunt de Nidecker snowboardschoenen natuurlijk ook eerst passen in onze fysieke winkel. Als de fysieke winkel op een te grote reisafstand ligt, hoef je je tijdens het online bestellen geen zorgen te maken over het retouren van de snowboardschoenen. Als de snowboardschoenen niet goed zitten kunt je ze gewoon weer retourneren en ontvang je het volledige geldbedrag terug. Lees gerust ons ruil & retourbeleid door als je nog vragen hebt omtrent dit onderwerp. Als je er niet uit komt, of andere vragen hebt over Nidecker snowboardschoenen bestellen bij Funsport Makkum, neem dan gerust contact met ons op!

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht