Nidecker snowboards kopen | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Nidecker snowboards

Als je op zoek bent naar een goed en betrouwbaar snowboard weet je zeker dat je met een Nidecker snowboard een goede keuze maakt. Nidecker is al sinds de jaren 80 actief in de markt van snowboards en is dan ook zeker een van de merken die niet in de webshop van Funsport Makkum mag ontbreken. Het merk staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit geldt zowel voor snowboards voor mannen, als voor snowboards voor vrouwen!

5 artikelen  

Verwijder alle

Nidecker snowboards

Het merk Nidecker werd opgericht in het jaar 1887. Toentertijd focusten ze zich op hele andere producten omdat snowboarden helemaal nog niet “bestond". Het snowboarden is ontstaan in het jaar 1964 toen een surfer graag op een soort surfboard van een berg af wou surfen. Nidecker zag al snel in dat dit een enorme innovatie was op het gebied van wintersport en stortte zich in de jaren 80 vol in de markt voor snowboard. Daarmee is het een van de snowboardmerken die het langst actief is in de industrie. Doordat het merk al zo lang beschikbaar is en na al die jaren nog steeds actief is in de snowboard markt kan met zekerheid worden gezegd dat het een vertrouwd merk is! Omdat Nidecker zulke kwalitatieve snowboards produceert heeft Funsport Makkum dan ook een enorm uitgebreid aanbod van Nidecker snowboards. Naast de Nidecker snowboards kun je in de webshop van Funsport Makkum terecht voor vele andere producten van dit merk. Denk hierbij aan snowboardschoenen en snowboard bindingen!

Nidecker snowboards bestellen bij Funsport Makkum

Nidecker snowboards bestellen bij Funsport Makkum gaat net zo gemakkelijk als het bestellen van de rest van de producten in onze webshop! Dankzij onze snelle levertijden weet je dat je het snowboard binnen 1 tot 2 werkdagen in huis hebt. Als je een Nidecker snowboard wilt bestellen bij Funsport Makkum is het aan te raden om dit ver voorafgaand aan je wintersport te doen. Door het Nidecker snowboard op tijd te bestellen kun je deze in alle rust uittesten op bijvoorbeeld in een indoorhal in Nederland. Door het snowboard uit te testen voordat je het in gebruik neemt weet je precies waar je aan toe bent voordat je aan je langverwachte wintersportvakantie begint! Een snowboard is namelijk hetgeen waarop je met tientallen kilometers per uur van de helling af gaat. Het is dan wel zo fijn als je van tevoren weet dat het snowboard waarop je snowboard goed bij je past. Als je tijdens het Nidecker snowboards bestellen bij Funsport Makkum tegen enige problemen of onduidelijkheden aanloopt, neem dan gerust contact met ons op!

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht