Prolimit online shop | Windsurfshop | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Prolimit

Er is geen merk waarvan Funsport Makkum zoveel producten verkoopt als Prolimit. Dit komt door het enorm gevarieerde aanbod dat zij hebben. De keuzemogelijkheden enorm, hierdoor zul je altijd wel iets tegenkomen dat je leuk vindt in het assortiment van Prolimit bij Funsport Makk…

1 artikelen  

Verwijder alle

um.

Historie Prolimit

Prolimit bestaat inmiddels meer dan 40 jaar en is een bedrijf dat hier in Nederland is opgericht. Het heeft inmiddels al een behoorlijke naam en reputatie opgebouwd binnen de surfwereld. Deze naam en reputatie kregen nog eens een enorme boost toen Prolimit een van de eerste bedrijven werd in deze markt dat wetsuits producten van 100% natuurlijk rubber begon te maken. Het bedrijf heeft door de jaren heen haar assortiment enorm uitgebreid. Je kunt keuze maken uit onder andere:

Prolimit wetsuits, trapezes en windsurfgieken

Prolimit is het meest bekend om haar wetsuits. Deze voldoen allen aan hoge kwalitatieve eisen en presteren hier dan ook naar. Met een wetsuit van Prolimit weet je dat je je de komende tijd geen zorgen hoeft te maken om onderkoeling. Je kunt bij Funsport Makkum kiezen uit ongeveer 10 wetsuits van Prolimit, keuze genoeg dus. Daarnaast kun je bij Funsport Makkum terecht voor verschillende trapezes en gieken van Prolimit. De trapezes trapezes zorgen voor ondersteuning en meer comfort tijdens het surfen. We hebben een vijftiental trapezes van Prolimit die jou precies kunnen bieden wat je verlangt van een trapeze. Zo kun je de keuze maken uit een zittrapeze, een heuptrapeze of bijvoorbeeld een hybride trapeze. De windsurfgieken zijn zoals de rest van de producten van uitstekende kwaliteit. Je kunt kiezen uit verschillende windsurfgieken met verschillende gewichten, zodat je precies de windsurfgiek kunt kiezen die het beste bij jouw wensen past. Naast de trapezes, wetsuits en gieken verkopen we nog enorm veel verschillende producten van Prolimit bij Funsport Makkum. Ze hebben oneindige mogelijkheden wat betreft surftoepassingen. Zo kun je onder andere surfbordtassen, mutsen, schoenen en handschoenen kopen. Doordat het aanbod zo enorm is, kun je dus bijna alles wat je mogelijk nodig denkt te hebben kopen.

Prolimit bij Funsport Makkum

Wij zijn een enorm fan van de kwalitatieve producten van Prolimit. Vandaar dat je ook zo'n breed scala aan producten in onze webshop kan terugvinden. We kunnen je dan ook bijna garanderen dat als je iets van dit merk zoekt, je het bij ons kan vinden. Ben je geïnteresseerd in één van de producten, werp dan gerust een blik in onze webshop of neem contact met ons op via onze contactpagina.

.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht