JP Australia Magic Move Wood Pro 2024 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

 • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
 • ** m.u.v. boards
 • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
 • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

JP Australia Magic Move Wood Pro 2024


Afbeelding van JP Australia Magic Move Wood Pro 2024
Afbeelding van JP Australia Magic Move Wood Pro 2024
Afbeelding van JP Australia Magic Move Wood Pro 2024
Afbeelding van JP Australia Magic Move Wood Pro 2024
Afbeelding van JP Australia Magic Move Wood Pro 2024
Afbeelding van JP Australia Magic Move Wood Pro 2024
JP Australia Magic Move Wood Pro 2024

Shop de JP Australia Magic Move Wood Pro 2024 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

€ 2.399,-

 • Eigen bezorgservice
 • Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL
  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.

 • m.u.v. windsurfboards
 • Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen
 • Fysieke winkel

Omschrijving

Manoevreerbaar freemove board.


Makkelijke te varen freemove board met gemiddelde tot hoge wind range voor freeride en bump & jump omstandigheden. Ze blinken uit in manoeuvres en vliegen confortabel met hoge snelheid door de gijp. Ideaal voor freeride-windsurfen bij hoge windsnelheden, zowel op zoet en zout water.

De Magic Move zorgt voor een revolutie in de ontwikkeling van het freemove sigment en richt zich op rijders die op zoek zijn naar een sportief board van 90 tot 110 liter voor envoudig en vroeg planeren. Dit dynamische ontwerp biedt een uitdagende rit, die uitblinkt in snelheid en wendbaarheid. Of het nu gaat om het berijden van kleine tot middelgrote binnenwater golven of het aanpakken van kustgolven en riffen, dit board kan alle omstandigheden aan. Werner Gnigler prijst zijn veelzijdigheid en comfort: “Gijpen en moeiteloos planeren gegarandeerd!”

Nog een board in de JP-lijn. Waarom hebben we dit bord bedacht? Wat zijn de voordelen ervan?

Hier is hoe het idee werd geboren:

We hebben het allemaal meegemaakt: je hebt honderden kilometers naar het zuiden gereden om aan de winter te ontsnappen en een milde lentebries te vinden. Je bereikt de kust en er zijn wat kleine golven, maar de wind is extreem licht. De Freestyle Wave voldoet niet helemaal, omdat de wind te licht is en je freeride-board leuk is, maar je vaart gewoon in en uit en kunt niet veel halen uit de kleine golven die worden aangeboden.

Ik stel u voor: The Magic Move!!

We hadden een board nodig dat op deze specifieke omstandigheden was gericht en de ontwerpopdracht voor shaper Werner Gnigler was simpel: 'Ontwikkel een nieuw board dat de kloof tussen de Freestyle Wave en de freeride-klasse overbrugt.'

Vanaf het begin had Werner een duidelijke visie over hoe we dit werkelijkheid konden maken: “Ik wilde de Freestyle Waves als uitgangspunt gebruiken en een paar eigenschappen aanpassen om de gewenste verbeteringen te bereiken.” Daar zijn ze…

Shape details:

Vergeleken met onze Freestyle Wave lijn zijn de Magic Moves iets langer, breder en voorzien van een merkbaar bredere tail met extra volume. De omtrek in het middengedeelte van de plank is tamelijk parallel gehouden, waardoor een breed planneer oppervlak ontstaat. Dit in combinatie met de gelijkmatige volumeverdeling maakt de vormen zeer stabiel wanneer ze niet planeren en stuwt de windsurfer moeiteloos in het planeermodus, waarbij je vrijwel niet hoeft te pompen.

Een uniek ontwerpkenmerk van deze boards is de verfijnde nieuwe railvorm: het opstuwen van het board langs het middengedeelte richting de neus creëert de extra benodigde lift. Dit helpt enorm om de snelheid te behouden tijdens het gijpen en snel uit te varen.

Naar de tail toe loopt de railvorm taps toe en eindigt met een opvallende steprail. Deze eigenschap maakt het gebruik van een bredere staart met voldoende volume mogelijk en garandeert nog steeds optimale grip en bite in krappe bochten bij het raken van woelig water.

De vormen maken gebruik van een platte scoop-rockerlijn die is ontworpen voor vroeg planeren en hoge snelheid. De uitgesproken dubbele concave V aan de voorkant werkt als demping bij het raken van de chop.

Door de V te verkleinen naar het gebied tussen de voetbanden en weer te vergroten naar de staart, wordt de railvorm losgemaakt van de middelste scoop-rockerlijn. Dit ondersteunt ook de uitstekende mix van prestaties en wendbaarheid.

De Magic Moves zijn uitgerust met verschillende voetbandopties en een Powerbox met één vin voor de perfect aanpasbare opstelling.

De Freestyle Wave-vinnen van de boards hebben veel oppervlakte aan de punt, een ronde omtrek en een soepele, naar achteren gerichte hellingshoek. De vin zorgt dus voor veel stuwkracht en een veilige, stabiele rit in combinatie met uitstekende wendbaarheid.

Samenvattend: de boards planeren eerder dan Freestyle Wave-boards en zijn veel beter in het nemen van snelheid door de gijp en het blijven in planee tijdens bochten. Vergeleken met freeride boards zijn ze veelzijdiger en losser, dus levendiger en uitdagender.


Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
10+ stuks
Leverancier:
Prydegroup
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Windsurfboards
nl_breadcrumb:
Windsurfen Freeride boards Windsurfen Freestyle Wave
nl_subcategorie:
Freeride boards Freestyle Wave
New:
Bouwjaar:
2024
Merken:
JP Australia
Bouwwijze:
Wood Pro
Box:
Powerbox

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht