Yes Snowboard Greats UnInc online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Yes Snowboard Greats UnInc


Yes Snowboard Greats UnInc

Shop de Yes Snowboard Greats UnInc eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

€ 629,- € 529,-

16% Korting


Omschrijving

De Yes Snowboard Greats UnInc. is een van de modellen van snowboards die worden aangeboden door Yes Snowboards. Het is een speciaal ontworpen snowboard dat is ontwikkeld in samenwerking met het professionele snowboardteam van de UnInc. De UnInc is een team van professionele snowboarders die bekend staan om hun innovatieve stijl en progressieve tricks.

Het Yes Snowboard Greats UnInc. is ontworpen met de inbreng van de teamleden van UnInc, wat resulteert in een snowboard dat geschikt is voor zowel freestyle- als freeride-rijden op verschillende terreinen. Het board is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een geavanceerde constructie om de prestaties en duurzaamheid te optimaliseren.

Het ontwerp van de Yes Snowboard Greats UnInc. heeft een medium-stijve flex, wat zorgt voor een goede balans tussen stabiliteit en wendbaarheid. Dit maakt het board geschikt voor ervaren snowboarders die op zoek zijn naar een veelzijdig board dat hen kan begeleiden bij het uitvoeren van geavanceerde tricks en het aanpakken van uitdagende terreinen.

Het board is uitgerust met de "ultimate grip" technologie van Yes Snowboards, wat zorgt voor een uitstekende grip op de sneeuw en een goede respons in bochten. Daarnaast beschikt het over een sintered base die zorgt voor een hoge snelheid op de pistes en een goede glijbaarheid in poedersneeuw.

Over het algemeen is de Yes Snowboard Greats UnInc. een hoogwaardig snowboard geschikt voor ervaren snowboarders die op zoek zijn naar een board dat hen kan ondersteunen bij het uitoefenen van progressieve tricks en het verkennen van verschillende terreinen. Het staat bekend om zijn duurzaamheid, wendbaarheid en veelzijdigheid op de bergen.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
New Sport
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Snowboards
nl_subcategorie:
Alle Heren snowboards
nl_breadcrumb:
Wintersport Alle
Merken:
Yes Snowboards
Soort:
snowboards

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht