Koop online je wave surf zeilen eenvoudig en snel bij Funsport Makkum van topmerken als: North Sails, Neilpryde en Gaastra.

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Wave zeilen

Een wave surfzeil is, de naam verraadt het al, met name geschikt om mee te surfen op de golven van de zee. Daarom zijn wavezeilen sterk, zodat ze de ergste klappen van het water kunnen opvangen. Funsport Makkum heeft een ruime collectie van wave surfzeilen van grote merken als Neilpryde, North Sails, Gaastra, Severne en meer.

43 artikelen  

Verwijder alle

Twee soorten wavezeilen

Er zijn grofweg twee verschillende soorten wavezeilen te onderscheiden:

  • Radical wave: dit type zeil is voor de meest extreme omstandigheden geschikt. Hoge golven, ruwe zee; voor deze zeilen is het allemaal geen probleem. Omdat er tussen de golven minder wind staat worden ze gekenmerkt door extra power bovenin het zeil.
  • Power wave: dit type zeil heeft meer power, waardoor je er ook goed mee kunt surfen als de wind richting de kust waait.

Ruime collectie bij Funsport Makkum

Ben je op zoek naar een wave zeil, dan kun je bij Funsport Makkum je hart ophalen. Wij hebben een ruim assortiment van wave surfzeilen. Bestel snel en je ontvangt je bestelling binnen twee werkdagen. Of kom eens langs in onze mooie winkel.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht