Aluminium gieken | Aluminium giek online kopen

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Aluminium gieken

Bij een standaard windsurfuitrusting hoort natuurlijk ook een giek. Heb je een goede giek, dan verbetert dat je surfervaring enorm. Aluminium gieken behoren tot de meest verkochte exemplaren. Bij Funsport Makkum vind je dan ook een ruime collectie van dit type giek.

13 artikelen  

Verwijder alle

Zacht geprijsd

Zet je aluminium gieken af tegen carbon exemplaren, dan valt meteen het prijsverschil op. Dit is dan ook één van de belangrijkste redenen om voor dit materiaal te kiezen. Zeker voor de wat meer recreatieve surfer is aluminium geschikt. Maar denk niet dat de lage prijzen betekenen dat deze gieken niet van een goede kwaliteit zijn. Hoewel carbon gieken over het algemeen stijver zijn en dus een betere surfervaring bieden, is het verschil ook weer niet zo groot. Tussen aluminium gieken zitten namelijk grote verschillen qua stijfheid.

Een aluminium giek vereist minder van een surfer en gaat bovendien langer mee dan een exemplaar van carbon. Dit maakt het tot een giek die voor vrijwel iedereen geschikt is.

Binnen twee werkdagen in huis

Bestel je vandaag bij Funsport Makkum, dan streven wij ernaar om je bestelling binnen twee werkdagen te bezorgen. Wil je zeker weten dat je je spullen zonder schade ontvangt? Maak dan gebruik van onze persoonlijke bezorgdienst. Of kom eens langs in onze winkel; wij geven je graag professioneel advies.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht