Duotone Silver Boom online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Duotone Silver Boom


Duotone Silver Boom

Shop de Duotone Silver Boom eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 325,- € 229,95

29% Korting


Omschrijving

Alle Duotone SILVER-gieken HD zijn gemaakt van 7075 high-tech aluminium in hoogwaardige, GEBONDEN TECHNOLOGIE. Dit materiaal wordt voornamelijk in fietsen wordt gebruikt, geeft de buizen aanzienlijk meer stijfheid. Er is ook de nieuwe combinatie van een ronde buis aan de voorkant en de OVAAL STAPSELECTIE. Dit maakt het hele SILVER ongeveer 30% stijver. Samen met de geharde front resulteert dit in een enorme hardheid en duurzaamheid. We zijn zelfs bereid om een onbeperkte garantie van twee jaar te bieden op alle SILVER-modellen, zelfs voor het buigen!

De wave georiënteerde SILVER-modellen bestaan uit drie segmenten en hebben naast de intelligente voorkant van de iFRONT 2.0 een aluminium tail uit één stuk. Samen met de RDM-buizen van 27.5 mm creëert dit de ideale combinatie van stijfheid en comfort. De buigcurve zorgt voor een gelijkmatige trekkracht op de mast- en backhand. De lengtes 180 en 200 cm met prestatiebochtcurve zijn specifiek voor freeride zeilen en een buisdiameter van 29.5 mm om maximale stijfheid te garanderen.

De gehele SILVER-lijn is uitgerust met de iTAIL WAVE uiteinde, waarvan het gepatenteerde Loop-Go 2.0-systeem voor het eerst een absoluut perfecte uitlijning van het touw garandeert. De degelijke PROTECTION GRIP-coating aan de buitenkant voorkomt effectief schade aan de coating tijdens het optuigen.

NIEUW: de hele SILVER-lijn is uitgerust met het gloednieuwe VTS TAIL-beslag. In combinatie met de 2022 Duotone zeilen biedt de VTS TAIL fitting voor het eerst een duidelijke visuele indicatie voor de perfecte.

140-190/150-200/160-220: buisdikte 27.5 mm.

180-230/200-250: buisdikte 29.5 mm.

2 JAAR GARANTIE

DUOTONE GEEFT 2 JAAR VOLLEDIGE ONVOORWAARDELIJKE GARANTIE, ZELFS INCLUSIEF BENDING, WANNEER DEZE ONLINE GEREGISTREERD IS.
Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
5 stuks
Leverancier:
-
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Windsurfsale Windsurf Gieken
nl_breadcrumb:
Windsurfen Aluminium Gieken
nl_subcategorie:
Aluminium Gieken Windsurf gieken sale
Merken:
Duotone
Soort:
Gieken

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht