Surflessen


Surflessen bij surfschool Funsport Makkum

Altijd al willen leren windsurfen of kitesurfen? Surfschool Funsport Makkum biedt jou deze kans! Wij zijn jouw surfschool in Friesland. Wij geven les op verschillende niveaus en bij ons staat plezier voorop. Jij leert surfen in Kornwerderzand, aan het IJsselmeer in Friesland. Dit is dé ideale spot om te leren kite- en windsurfen, vanwege het vlakke en ondiepe water.

Groeps- en privélessen van gecertificeerde instructeurs

Bij surfschool Funsport Makkum hebben we ervaren surfinstructeurs die jou graag op een veilige manier leren surfen. Wij bieden zowel privélessen als groepslessen aan. Voor de beginners hebben wij speciale lessen ontworpen, zodat iedereen de instap in deze fantastische sport gemakkelijk en veilig kan maken. Ook helpen wij graag gevorderde, ervaren surfers die hun techniek willen verfijnen.

Welke surfstijl wil jij leren bij Surfschool Funsport Makkum?

Surfen is een prachtige sport, waarbij jij jezelf voortbeweegt op het water. Met de grote kustlijn en vele meren is Nederland een perfect surfland. Er zijn vele verschillende surfstijlen denkbaar. Zo kun je supboarden (of “suppen”), golfsurfen, maar ook kiten en windsurfen. Bij de laatste twee maak je, naast een board, ook gebruik van een kite of zeil. Wanneer je surflessen neemt bij surfschool Funsport Makkum, zijn deze materialen inbegrepen. De materialen zijn modern en van goede kwaliteit, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Bij ons vind je een breed aanbod aan lessen. Ben je een beginnende surfer, of heb je al enige ervaring? Wil je lessen met een klein groepje, of heb je liever privéles? Surfschool Funsport Makkum biedt het allemaal. Onze ervaren instructeurs leren jou het surfen onder de knie te krijgen, en jouw techniek te verbeteren.

Meld je aan voor een kite- of windsurfles!

Wil jij graag leren kitesurfen, of wil jij een pro worden in windsurfen? Via het onderstaande aanvraagformulier kun je aanmelden voor een van onze lessen of informatie opvragen over het lesaanbod. Weet je nog niet of je wilt leren kiten of windsurfen? Meer informatie vind je hieronder:

Ben jij een ervaren surfer en wil je graag materiaal huren? Ook dat kan bij Funsport Makkum. Klik hieronder voor meer informatie.

VERHUURPAGINA


Aanvraagformulier Surflessen