Jones

Jones snowboards maak de beste snowboards, innoveer in de nieuwe prestatienormen en is toonaangevend op het gebied van duurzame productie en milieu.

9 artikelen  

Verwijder alle

Jones Snowboards wordt bepaald door de bergen en de rijke verbinding met de natuur en de gemeenschap die we ervaren door ze te verkennen. Baanbrekende snowboarder Jeremy Jones richtte Jones 'in 2009 op na dertig jaar zijn levensverhaal over de bergen en zijn snowboards te hebben geschreven. Jeremy's doel was om de ultieme snowboarduitrusting te maken die zowel zijn passie voor de sport als zijn vraag naar productprestaties, duurzaamheid weerspiegelde.

Terwijl ons bedrijf gegroeid is, is onze aandacht voor het snowboarden nog even sterk. De helderheid en inspiratie die men in de bergen vindt, is nog steeds essentieel voor alles wat we doen. Onze producten weerspiegelen eindeloze winters gevuld met pre-dawn skin tracks, eerste afdalingen en weken doorbrengen met kamperen onder de sterren en boomtoppen. We voeren veldtest uit, passen ons aan aan de bergen, maken ontwerpen en vervolgens passen we deze aan en verfijnen deze met geavanceerde materialen en baanbrekende constructietechnieken. Uitbreiding van deze expertise, produceren we nu snowboards, splitboards, technische rugzakken en kleding die niet alleen voldoen aan onze prestatievisie, maar ook teruggeven aan de mooie plaatsen die we koesteren. We gebruiken ons succes om goed te doen voor de aarde en de klimaatverandering te bestrijden als een trots lid van 1% voor de planeet en toonaangevende aanhangers van Protect Our Winters en Community Carbon Trees.

Snowboarden is niet mijn werk, het is mijn leven. Jones Snowboards is de natuurlijke evolutie van mijn onverzadigbare passie voor snowboarden, verkenning van de wildernis en bescherming van onze planeet. Als je dezelfde passies deelt, maken we de uitrusting voor je ─ Jeremy Jones