Duotone Gieken | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel


Duotone Windsurf Gieken

Duotone is een van de grootste spelers in de kite- en windsurfwereld. Dit komt mede doordat Duotone enkel gebruikt maakt van hoogwaardig en sterk materiaal voor de windsurf giek. Want tijdens het windsurfen wilt u, met de windsurf giek, het zeil natuurlijk optimaal kunnen bedienen.

Welke windsurf giek moet u kiezen?

Een giek is meestal gemaakt van aluminium (alu-giek): zo licht mogelijk materiaal, maar sterk genoeg om het lichaamsgewicht van de surfer te dragen. De giek wordt bevestigd aan de mast met een speciale klem die hiervoor bestemd is. Ook bevat de giek gripmateriaal zodat u een goede houvast heeft.

Duotone Platinum Boom

Duotone biedt verschillende soorten windsurf gieken aan waaruit u kunt kiezen. Zo kiest u de Platinum Boom variant omdat deze volledig uit carbon bestaat en daardoor een zeer lichte, maar sterke giek is. Zo krijgt u veel stevigheid, maar blijft het extra gewicht hiervan beperkt.

EPX Carbon Boom

Bent u op zoek naar het kwaliteit van carbon, maar betaalt u liever niet de hoofdprijs? Dan is de EPX carbon Boom zeker een goede keus als het gaat om de windsurf giek. Deze variant is qua constructie voor het grootste gedeelte hetzelfde als vele andere topproducten, maar dan tegen een betaalbare prijs.

Duotone Silver Boom HD

De Duotone Silver Boom HD variant bestaat uit high-tech aluminium, wat ervoor zorgt dat u geen onnodig gewicht meedraagt tijdens het zeilen. Dit materiaal wordt voornamelijk in fietsen gebruikt en zorgt ervoor dat de windsurf giek stijver én steviger is, maar maakt het materiaal ook duurzaam. Wanneer u kiest voor de Silver Boom, krijgt u zelfs 2 jaar onvoorwaardelijke garantie van Funsport Makkum! Deze windsurf giek is namelijk een kwalitatieve topper, waarbij de kans op mankementen nihil is.

Duotone windsurfzeilen

Heeft u ook nog een windsurfzeil nodig? Kijk dan eens naar de Duotone windsurfzeilen. Door het brede aanbod in zeilen, zit de perfecte match er voor u ook zeker bij.