Duotone Foil Wings | Online shop

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Geen resultaten.


Ben je op zoek naar foil wings van Duotone? Dan ben je bij Funsport Makkum aan het goede adres! Foil wings van Duotone staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. De foil wings van Duotone zijn gemaakt van duurzame stoffen gemaakt om een maximale levensduur te garanderen. De wing foils zijn zoals de naam doet vermoeden gemaakt om te kunnen wing foil surfen. Deze relatief nieuwe vorm van surfen wordt beoefend op een surfboard. Het nieuwe aspect van wing foil surfen is dat je de wing foil zelf in je handen houdt. Doordat je de wing foil zelf vasthoudt en dus ook sturing geeft ervaar je de krachten der natuur op een manier zoals je waarschijnlijk nog nooit gedaan hebt!

Maten Duotone wing foils

De wing foils van Duotone die je bij Funsport Makkum kunt kopen zijn verkrijgbaar in maten van 3 tot 6 meter. De maat van de wing foils hangt samen met de hoeveelheid wind die de wing foils kunnen vangen. Voor de beginnende wing foil surfer is het dan ook raadzaam om te beginnen een kleiner zeil. Naarmate je meer ervaring krijgt met wing foil surfen kun je opschalen naar grotere zeilen. Door het grotere zeil vang je meer wind en kun je ook sneller surfen en bijvoorbeeld grotere sprongen maken!

Duotone wing foils attributen

Bij Funsport Makkum heb je meerdere mogelijkheden als het gaat om Duotone wing foil attributen. Naast de verschillende foils kun je bij Funsport Makkum ook terecht voor de essentiële Duotone Wing surfer boom en de Duotone Wrist Leash Foil Wing. Dankzij het uitgebreide assortiment van Funsport Makkum kun je alle benodigde wing foil attributen op één plek bestellen en kun je gelijk het water op!

Duotone wing foils bestellen bij Funsport Makkum

Als je graag wilt wing foil surfen en op zoek bent naar een goed en betrouwbaar merk, dan doe je er goed aan om de Duotone wing foils en bijbehorende attributen te bestellen bij Funsport Makkum. De wing foils worden zoals je van ons gewend bent binnen één à twee dagen bij je thuis bezorgd. Als je graag de spullen eerst zelf wilt bekijken kun je altijd onze showroom binnenwandelen. Zo kun je zelf de foils voelen en ook de kwaliteit ervaren. Als je vragen hebt over de Duotone wing foils of bijbehorende attributen kun je altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord en adviseren je graag!