Duotone Super Hero HD 2024 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

 • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
 • ** m.u.v. boards
 • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
 • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Duotone Super Hero HD 2024


Duotone Super Hero HD 2024

Shop de Duotone Super Hero HD 2024 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 919,-

 • Eigen bezorgservice
 • Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL
  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.

 • m.u.v. windsurfboards
 • Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen
 • Fysieke winkel

Omschrijving

De Duotone SUPER_HERO HD heeft het allemaal: onverslaanbare handling, neutraliteit en het laagste gewicht zonder dat dit ten koste gaat van de duurzaamheid. Duotone kan met recht beweren dat dit het meest veelzijdige wave zeil is met het grootst mogelijke windbereik dat ze ooit hebben gemaakt. Daarom is het zeil geschikt voor elke windsurfer die in alle wave omstandigheden wil surfen.

Voor SS24 heeft Duotone de SUPER_HERO HD verfijnd om de prestaties onder alle omstandigheden te optimaliseren. Met de MAATSPECIFIEKE DRAFTPOSITIE hebben zeilen in de maten 5.0 en groter een iets hogere diepgangspositie om eerdere planning en een lichter gevoel te vergemakkelijken. Maar bij de kleinere maten blijft de lagere, meer centrale diepgangspositie behouden voor maximale controle. Dit is de reden waarom de SUPER_HERO HET ultieme World Cup Wave-zeil blijft, dat altijd optimaal werkt in alle wave omstandigheden over de hele wereld.

De SUPER_HERO HD blijft zeer soepel varen, is net zo responsief als een zeil met 3 latten in drijf- en vaaromstandigheden, maar heeft toch een echte grip op het beslissende moment. De SUPER_HERO is direct bij het pompen, planeert vroeg, ontwikkelt een echte drive op de golf, is stabiel en biedt deze speciale neutraliteit voor superieure controle dankzij zijn MAATSPECIFIEKE DRAFTPOSITIE.

Duotone is doorgegaan met het nastreven van met LIGHT DONE RIGHT CONSTRUCTION, die in 2022 een gewijzigde paneelindeling, versterkingspatches met zeer sterke vezels met hoge modulus “Made in Germany” en een nieuwe masthulsconstructie kende. Ontwerper Kai Hopf bereikte een gewichtsvermindering van een duidelijk merkbare 200 tot 300g! In tegenstelling tot andere merken is de dikte van de gebruikte stof niet verminderd en blijft de bekende duurzaamheid van de SUPER_HERO volledig behouden! Dat is precies waarom wij het LIGHT DONE RIGHT CONSTRUCTION noemen.

Elke maat van de SUPER_HERO is perfect afgestemd en tot in het kleinste detail gerijpt. De rotatie van de latten blijft soepel, zelfs bij minimale schoothoekspanning, en de top werkt zeer actief, slikt harde windstoten op en ondersteunt de acceleratie. Daarom kun je er met een gerust hart voor kiezen om een kleiner formaat te varen dan veel andere wave zeilen.Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
10+ stuks
Leverancier:
Boards and More
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Windsurf Zeilen
nl_breadcrumb:
Windsurfen Wave zeilen
nl_subcategorie:
Wave zeilen
Bouwjaar:
2024
Merken:
Duotone

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht