Brunotti bikini kopen? Diverse soorten bij Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Brunotti bikini

Ga jij deze zomer op vakantie naar de zon? Dan mag een stijlvolle Brunotti bikini zeker weten niet ontbreken. Alle zwemkleding van dit Nederlandse merk zijn zorgvuldig ontworpen, waardoor je altijd geniet van de beste kwaliteit. Dit maakt het mogelijk om zonder problemen diverse watersporten te beoefen met een Brunotti bikini. Neem snel een kijkje in het assortiment van Funsport Makkum en laat je inspireren door alle mogelijkheden.

4 artikelen  

Verwijder alle

Combineer erop los met een Brunotti bikini

Bij Brunotti begrijpen zij als geen ander dat niet iedere vrouw dezelfde maat top en broekje heeft. Je hebt vast wel eens meegemaakt dat het topje perfect zat, maar dat het broekje toch echt te krap werd. Om dit vervelend probleem te voorkomen kan je een Brunotti bikini loskopen. Dit betekent dat iedere top en broekjes apart verkrijgbaar is. Hiermee wordt het mogelijk om niet alleen verschillende maten te combineren, maar ook diverse kleuren en patronen. Combineer bijvoorbeeld eens een gestipte top met een broekje in dezelfde kleur als de stippen. Door de vele combineermogelijkheden zit er altijd een Brunotti bikini voor je tussen. Bovendien maak je hiermee gemakkelijk een bikini die niemand anders heeft. Ideaal als je eens iets bijzonders wilt!

Brunotti is sociaal verantwoord

Je hebt vast wel eens gehoord dat onze planeet momenteel last heeft van een klimaatprobleem. Dit betekent dat ieder jaar de temperatuur op aarde toeneemt door de stijgende CO2 uitstoot. Het Nederlandse merk Brunotti is zich hier al jaren van bewust en zet zich daarom in voor een betere wereld. Zonder een mooie zee om in te zwemmen kan je immers niet meer genieten van de wonderen van onze planeet. Om hun steentje bij te dragen, zorgt Brunotti ervoor dat er tijdens het maken van hun badkleding rekening wordt gehouden met de leefomgeving en de ethische standaarden. Hiermee ben je ervan verzekerd dat jouw Brunotti bikini op een sociaal verantwoorde manier is gemaakt. Bovendien zet het merk zich in om een gezonde levensstijl te promoten.

Brunotti bikini kopen bij Funsport Makkum

Wil jij graag een Brunotti bikini kopen? Kom dan naar de fysieke winkel van Funsport Makkum die zit gevestigd aan een meer in Friesland. Dit is de perfecte locatie voor ons, omdat jij na aankoop van jouw badkleding direct het water in kan gaan. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor diverse watersporten. Hierbij kan je denken aan windsurfen, suppen of wingsurfen. Heb je geen tijd om langs te komen? Dan kan je gemakkelijk al onze producten in onze webwinkel bestellen. Wij zorgen er hierna voor dat jouw bestelling binnen twee werkdagen geleverd is. Met zoveel voordelen ga je natuurlijk een Brunotti bikini kopen bij Funsport Makkum!

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht