Windsurfles in Friesland - Windsurfschool Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Windsurfles


Windsurfles? Profiteer nu van de actie!

Wegens groot succes het afgelopen jaar kun je ook voor 2023 profiteren van onze windsurfcursus actie

ZOMERACTIE!

6 uren windsurflessen voor slechts €89,- incl. materiaal en surfpak.

Wegens succes ook dit seizoen 2023, in voor en naseizoen in de weekenden en hoofdseizoen dagelijks.


Leer windsurfen bij windsurfschool Funsport Makkum

Makkum heeft de ideale spot voor windsurflessen. Door het vlakke en ondiepe water kun je op een veilige en leuke manier leren windsurfen bij Windsurfschool Funsport Makkum. Onze ervaren instructeurs, die allen KNWV / WWS erkend zijn, leren je alles over het windsurfen.

In de periode van 1 april t/m 31 oktober bieden wij surfles aan. In het voor- en naseizoen in de weekenden, in het hoogseizoen dagelijks. Onze surflessen zijn voor iedereen, groepslessen, privéles , grotere groepen, scholen en bedrijven. Schrijf je in voor een privéles, groepsles of voor een windsurfles voor gevorderden.

NIEUW : WINGsurfen op basis van privéles. Laten we je kennis maken met deze nieuwe watersport, meer weten? Bel of mail naar info@funsportmakkum.nl


Privé windsurfles

Liever windsurflessen die volledig op jou zijn afgestemd? De privé windsurflessen voor beginners en gevorderden worden één op één gegeven, waardoor de instructeur veel persoonlijke aandacht voor je heeft. De privélessen kosten 75 euro per uur, inclusief materiaal en 1 uur vrij materiaal na afloop van de les.

Lesduur: 1 uur

Kosten: €75,- (inclusief materiaal en 1 uur vrij materiaal na afloop van de les)Beginnerscursus windsurfen

Windsurfen voor beginners, voor jong en oud. In de beginnerscursus worden de beginselen van het surfen uitgelegd (windrichting, vaarrichting en sturen). De kennis wordt vervolgens direct in de praktijk toegepast. Je leert met de windsurfles voor beginners de praktische zaken over het weer en materiaalkeuze bij verschillende windsterktes. De lessen zijn inclusief materiaal en wetsuit, exclusief surfschoentjes.

Lesduur: 6 uur (verdeeld over 1.5 dagen)
Prijs: €115,- (inclusief materiaal)Windsurfles voor gevorderden

De windsurfles voor gevorderden is een vervolg op de beginnerscursus waarbij de basisprincipes verfijnd worden. Daarnaast heb je de keuze om andere surftechnieken te leren zoals de beachstart, de waterstart, met een trapeze surfen, in voetbanden surfen, planeren en gijpen.

Lesduur: 4 uur
Prijs: € 80,- (inclusief materiaal)
Onze Funsport locaties, boulevard plein en strand Makkum

Ook een groepsaccommodatie boeken?

Funsport Makkum werkt samen met diverse groepsaccommodaties in de omgeving van Makkum. Het is mogelijk om te verblijven vanaf 6 personen. Voor meer informatie over boekingen van windsurflessen, zowel privé als in groepen kun je bellen naar 0515 - 231085. Ook voor accommodaties kun je ons bellen. Mailen kan ook naar les@funsportmakkum.nl.


ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht