Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Beginners ( basis ) cursus windsurfen


Beginnerscursus windsurfen

Duur: 6 uren verdeeld over 1.5 dagen

Beginnerscursus windsurfen voor iedereen of je nu 8 jaar bent of 80+

Onze Windsurf beginnerscursus , hier worden je de beginselen van het windsurfen geleerd (windrichting, vaarrichting, sturen, overstag ).Na de korte uitleg op het strand (theorie ) gaan we snel het water op om dit in de praktijk samen te ervaren.

Tijdens onze cursus is er ook aandacht voor praktische zaken, zoals het weer, veiligheid, optuigen, materiaal en materiaalkeuze voor o.a. verschillende windsterktes en omstandigheden.

We geven les met de nieuwste modernste windsurfplanken en tuigages van JP Australia en Starboard Severne, waarop je je snel thuis zult voelen.

Hoe ziet onze cursus er uit ?

Je 1e dag,

We starten morgens om 10:30 uur tot 12:30 en middags van 13:00 tot 15:00 uur, graag 15 min voor aanvang aanwezig om je surfpak aan te trekken, pak aan dan krijg je eerst een stukje theorie, over het materiaal wat je gebruikt, een stukje veiligheid en hoe zit het met de wind , daarna gaan we met zijn allen het water op.

2e dag vervolgen we met het gene wat we hebben geleerd en voegen daar nog extra les onderdelen aan toe zoals beachstart, gijpen etc. , we beginnen de 2e dag van 10:30 tot 12:30 en na afloop van de cursus de uitreiking van je wel verdiende Funsport Windsurf Certificaat.

De beginnerscursus windsurfen is inclusief windsurfboard en tuigage en wetsuit, surfschoentjes zijn niet inbegrepen, deze zelf meenemen , een paar goede gympen voldoen prima , geen gympen.


Lesduur: 6 uur (verdeeld over 1.5 dagen)

Prijs: €115,- (inclusief materiaal)

In de zomer bieden we een actie beginners-groepsles aan.


Inschrijven beginnerscursus

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht