Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Basis (beginners) cursus windsurfen


Beginnerscursus windsurfen

Duur: 6 uren over 1.5 dagen

Beginnerscursus windsurfen voor iedereen of je nu 6 jaar bent of 80+

Onze Windsurf beginnerscursus , hier worden je de beginselen van het windsurfen geleerd (windrichting, vaarrichting, sturen, overstag ).Na de korte uitleg op het strand (theorie ) gaan we snel het water op om dit in de praktijk samen te ervaren.

Tijdens onze cursus is er ook aandacht voor praktische zaken, zoals het weer, veiligheid, optuigen, materiaal en materiaalkeuze voor o.a. verschillende windsterktes en omstandigheden.

Hoe ziet onze cursus er uit ?

We geven les met de nieuwste modernste windsurfplanken en tuigages van JP Australia en Starboard Severne, waarop je je snel thuis zult voelen.

Je 1e dag,

We starten morgens om 10:30 uur tot 12:30 en middags van 13:00 tot 15:00 uur, graag 15 min voor aanvang aanwezig om de surfpakken aan te trekken, pak aan dan krijg je eerst een stukje theorie, over het materiaal wat je gebruikt, een stukje veiligheid en hoe zit het met de wind , daarna gaan we met zijn allen het water op.

2e dag vervolgen we met het gene wat we hebben geleerd , en voegen daar nog extra les onderdelen aan toe zoals beachstart, gypen etc. , we beginnen de 2e dag van 10:30 tot 12:30 na afloop van de cursus de uitreiking van je wel verdiende Funsport Windsurf Certificaat.

De beginnerscursus windsurfen is inclusief windsurfboard en tuigage en wetsuit, surfschoentjes zijn niet inbegrepen deze zelf meenemen , een paar goede gympen voldoen prima , geen gympen of *surfschoentjes ? in onze shop kun je surfschoentjes aanschaffen * je krijgt 10% korting op de verkoopprijs omdat je deelnemer aan onze cursus bent.

* alleen bij aankoop in de shop


Lesduur: 6 uur (verdeeld over 2 dagen)

Prijs: €115,- (inclusief materiaal)

In de zomer bieden we een actie beginners-groeples aan.


Inschrijven beginnerscursus

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht