Goggle kopen voor de wintersport? | | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Goggle

Kies een goggle met 100% UV-bescherming

Waar je op moet letten bij het aanschaffen van een goede goggle is dat het 100% UV-bescherming biedt tegen het zonlicht. Funsport Makkum heeft een breed assortiment aan snowboardbrillen. Er zit altijd wel een snowboardbril tussen die voldoet aan jou…

29 artikelen  

Verwijder alle

w wensen. Neem de Sinner Avon bril, deze snowboardbril heeft twee verschillende soorten lenzen, een blauwe- en oranjelens waardoor je de bril met verschillende licht- en weersomstandigheden kunt dragen. Het belangrijkste van een goggle is dat het zich kan verweren tegen de weerkaatsing van de zon op de sneeuw. Als deze 100% UV-bescherming niet aanwezig is bij een snowboardbril kan dit resulteren in onaangenaam vel licht. Dit komt door de weerkaatsing van de felle witte sneeuw.

De juiste goggle kopen?

Houd bij aanschaf van een goggle rekening met de lichtdoorlatendheid en het soort lens. De lenzen zijn verkrijgbaar in categorie 0 tot categorie 4 en zijn ingedeeld volgens Europese normeringen. Het is belangrijk in welke omstandigheden je een skibril gebruikt. Vele snowboardbrillen bieden ook de mogelijkheid om van lens te wisselen. De Sinner Sin Valley heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om binnen vijf seconden te wisselen van lens afhankelijk van de weersomstandigheden. Dit is erg handig als je zowel laag als heldere lichtinval hebt. Het progressieve ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de lens nooit komt te beslaan. Ook is het belangrijk te letten op hoe goed een goggle de vermindering van schittering en reflecties tegengaat. Zo behoud je de scherpte/diepte verhouding op goed niveau.

Een goede goggle koop je bij Funsport Makkum

De allermooiste koop je online bij Funsport Makkum! Een skibril is onmisbaar als je op wintersport gaat. De sneeuwbril ook wel goggle, genoemd beschermt je ogen tegen zon, sneeuw en kou. Daarnaast zorgt de skibril dat je tijdens het snowboarden of skiën goed zicht hebt en behoudt. Neem een keus uit de snowboardbrillen van Funsport Makkum en bestel het eenvoudig online. Alles voor jouw snowboardvakantie. Heb je een vraag over de specificaties van een goggle of heb je een andere vraag over ons assortiment? Neem gerust contact op via de webshop of bezoek onze winkel aan de boulevard in Makkum.

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht