Duotone Silver Boom 2024 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Duotone Silver Boom 2024


Duotone Silver Boom 2024

Shop de Duotone Silver Boom 2024 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 339,-


Omschrijving

De Duotone Silver boom is in nieuwe maten.

Alle Duotone SILVER-gieken HD zijn gemaakt van 7075 high-tech aluminium in hoogwaardige, GEBONDEN TECHNOLOGIE. Dit materiaal wordt voornamelijk in fietsen wordt gebruikt, geeft de buizen aanzienlijk meer stijfheid. Er is ook de nieuwe combinatie van een ronde buis aan de voorkant en de OVAAL STAPSELECTIE. Dit maakt het hele SILVER ongeveer 30% stijver. Samen met de geharde front resulteert dit in een enorme hardheid en duurzaamheid. We zijn zelfs bereid om een onbeperkte garantie van twee jaar te bieden op alle SILVER-modellen, zelfs voor het buigen!


De wave georiënteerde SILVER-modellen bestaan uit drie segmenten en hebben naast de intelligente voorkant van de iFRONT 2.0 een aluminium tail uit één stuk. Samen met de RDM-buizen van 27.5 mm creëert dit de ideale combinatie van stijfheid en comfort. De buigcurve zorgt voor een gelijkmatige trekkracht op de mast- en backhand. De lengte 180 met prestatiebochtcurve zijn specifiek voor freeride zeilen en een buisdiameter van 29.5 mm om maximale stijfheid te garanderen.


De gehele SILVER-lijn is uitgerust met de iTAIL WAVE uiteinde, waarvan het gepatenteerde Loop-Go 2.0-systeem voor het eerst een absoluut perfecte uitlijning van het touw garandeert. De degelijke PROTECTION GRIP-coating aan de buitenkant voorkomt effectief schade aan de coating tijdens het optuigen.


verkrijgbaar in de maten: 140-200 160-220 180-240

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
10+ stuks
Leverancier:
Boards and More
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Windsurf Gieken
nl_breadcrumb:
Windsurfen Aluminium Gieken
nl_subcategorie:
Aluminium Gieken
Merken:
Duotone

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht