Duotone Eagle One Beginners Windsurfboard online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Duotone Eagle One dagger Beginners Windsurfboard


Duotone Eagle One dagger Beginners Windsurfboard

Shop de Duotone Eagle One dagger Beginners Windsurfboard eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

€ 1.799,-


Omschrijving


Ben je op zoek naar een windsurfboard waar je het windsurfen mee kan leren maar ook daarna op wilt kunnen door surfen dan is de Duotone Eagle One een goede keuze.

Het board heeft voldoende volume en een mid-vin zodat het board zeer stabiel is en snel aan planeert, heb je de eerste meters gemaakt en ben je aan het planeren toe dan kan de mid-vin eruit. Op het board wordt aangegeven waar je het beste je voeten kunt plaatsen, zo weet je precies waar je je voeten moet plaatsen totdat je klaar bent om verder te gaan in de voetbanden.

Als het om de voetbanden gaat, zijn er veel verschillende opties, afhankelijk van uw mogelijkheden en maat, zodat u een comfortabele startpositie kunt vinden en deze naarmate u verder komt verder naar achteren en naar buiten kunt zetten. Om het board comfortabel te maken voor de eerste sessies met klimmen op het board, heeft Duotone gekozen voor een 70% EVA-dek, dat de ideale combinatie biedt van licht gewicht en maximaal comfort. Ten slotte wordt de EAGLE ONE geleverd met EPOXY SANDWICH-TECHNOLOGIE.Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
7 stuks
Leverancier:
Boards and More
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Windsurfboards
nl_breadcrumb:
Windsurfen Beginners boards
nl_subcategorie:
Beginners boards
Merken:
Duotone

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht