Wip surfhelm Wipper 2.0 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Wip surfhelm Wipper 2.0


Afbeelding van Wip surfhelm Wipper 2.0
Afbeelding van Wip surfhelm Wipper 2.0
Wip surfhelm Wipper 2.0

Shop de Wip surfhelm Wipper 2.0 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

€ 74,99


Omschrijving

De surfhelm Wipper 2.0 is een geavanceerde helm die speciaal is ontworpen voor surfers om hun hoofd te beschermen tijdens het beoefenen van de watersport. Hier zijn enkele kenmerken en details over deze helm:

Materiaal: De Wipper 2.0 is gemaakt van een duurzaam en schokbestendig materiaal zoals polycarbonaat, dat bestand is tegen harde klappen en stoten. Dit zorgt voor een optimale bescherming van het hoofd tijdens het surfen.

Design: De helm heeft een gestroomlijnd en aerodynamisch ontwerp, waardoor hij comfortabel is om te dragen en niet hindert tijdens het surfen. Het lichte gewicht van de helm helpt ook om vermoeidheid te verminderen en het plezier in de sport te vergroten.

Ventilatie: De Wipper 2.0 is uitgerust met meerdere ventilatieopeningen, waardoor lucht vrij kan circuleren en het hoofd koel blijft. Dit voorkomt oververhitting en verhoogt het comfort tijdens het surfen, vooral tijdens warmere dagen.

Verstelbaarheid: De helm is voorzien van verstelbaar kinbandje, gespen en draaisysteem op de acherkant waardoor hij perfect kan worden aangepast aan de maat van het hoofd van de drager. Dit zorgt ervoor dat de helm veilig en stevig op zijn plaats blijft zitten zonder ongemak te veroorzaken.

Bescherming tegen UV-straling: Sommige versies van de Wipper 2.0 hebben ook ingebouwde zonnekleppen of vizieren die bescherming bieden tegen schadelijke UV-straling van de zon. Dit beschermt niet alleen het hoofd, maar ook de ogen en het gezicht tegen schadelijke stralen.

Het gebruik van een surfhelm zoals de Wipper 2.0 is sterk aanbevolen voor surfers van alle niveaus, vooral voor degenen die deelnemen aan extremere vormen van de sport. Het dragen van een helm kan ernstige hoofdletsel voorkomen en de veiligheid van de surfer vergroten.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
-
 
Google Shopping:
nl_breadcrumb:
Windsurfen Surf Helm
nl_hoofdcategorie:
Surf Accessoires
nl_subcategorie:
Surf Helm
Merken:
Wip
Soort:
surfhelmen

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht