Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Wax slijpen snowboarden & ski's

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus convallis dignissim augue, non tincidunt metus placerat eget. Nulla facilisi. Morbi et ipsum dignissim, porttitor sem sit amet, viverra leo.

Windsurfles? Profiteer nu van de actie!

Wegens groot succes het afgelopen jaar kun je ook voor 2022 profiteren van onze windsurfcursus zomeractie

6 uren windsurflessen voor slechts €89,- incl materiaal en surfpak

Bekijk hier onze promo film:

Leer surfen bij surfschool Funsport Makkum

In de periode van 1 april t/m 31 oktober bieden wij surfles aan. In het voor- en naseizoen in de weekenden, in het hoogseizoen dagelijks. Onze surflessen zijn voor iedereen, groepslessen, privéles , grotere groepen, scholen en bedrijven. Schrijf je in voor een privéles, groepsles of voor een windsurfles voor gevorderden.

NIEUW : WINGsurfen op basis van privéles. Laten we je kennis maken met deze nieuwe watersport, meer weten? Bel of mail naar info@funsportmakkum.nl

Waxen Slijpen Snowboard en Ski's

Laat bij ons je Snowboard en of Ski's slijpen en waxen voor een perfecte snowboard en ski vakantie, gegarandeerd een wax laag voor de gehele week , snowboard en ski's opsturen kan ook retour kosten € 15,-- ( max 175 cm ) langer ? in overleg.

Kosten: €32,50

Ook een groepsaccommodatie boeken?

Funsport Makkum werkt samen met diverse groepsaccommodaties in de omgeving van Makkum. Het is mogelijk om te verblijven vanaf 6 personen. Voor meer informatie over boekingen van windsurflessen, zowel privé als in groepen kun je bellen naar 0515 - 231085. Ook voor accommodaties kun je ons bellen. Mailen kan ook naar les@funsportmakkum.nl.