Now snowboard bindingen kopen | Funsport Makkum

Bent u op zoek naar snowboard bindingen van topkwaliteit? Kies dan voor het wintersportmerk NOW, online verkrijgbaar bij Funsport Makkum. Bij Funsport Makkum vindt u de beste producten van NOW. Maak van uw wintersport een succes met de snowboard bindingen van NOW.

Snowboard bindingen

Bindingen zorgen ervoor dat uw board stevig aan uw voet vastzitten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw snowboard van de berg afglijdt zodra u valt. Snowboardbindingen kunnen heel bepalend zijn. Zo is het van belang dat ze zowel goed bij uw snowboardschoenen als uw board passen. Zo behoudt u de optimale controle over uw snowboard.

Inspelen op de behoefte van de snowboarder

Als u op zoek bent naar nieuwe snowboard bindingen zit u goed met het merk NOW. NOW focust zich op innovatieve, relevante technologie voor snowboarders. NOW is een bedrijf dat zich toelegt op het verbeteren van snowboarden met hun producten en eigen overtuigingen. Het team van NOW bestaat stuk voor stuk uit snowboarders. Hierdoor kennen ze de behoeftes van een snowboarder, die ze toepassen in de uitvoering van hun bindingen. Kies bijvoorbeeld voor de NOW snowboardbinding Pilot, Drive, Vetta of Brigade.

Over NOW

NOW is in 2010 opgericht door JF Pelchat, een voormalig lid van Wildcats. Pelchat besefte dat de mechaniek en functie van de snowboard binding niet was veranderd sinds zijn introductie. JF Pelchat wilde hier verandering in brengen en ontwierp een concept voor een nieuwe binding. Inmiddels heeft het bedrijf een ruim assortiment aan bindingen. Met de producten van NOW geniet u van een moeiteloze rit, vermindering van voetvermoeidheid, maatwerk en een prettig rijcomfort.

NOW bij Funsport Makkum

Met de snowboard bindingen van NOW beleeft u gegarandeerd een succesvolle wintersport. Bestel nu bij Funsport Makkum en profiteer van onze scherpe prijzen en eigen bezorgservice. En bestelt u voor meer dan 50 euro, dan wordt uw bestelling gratis verzonden.