Windsurflessen


Windsurfles bij windsurfschool Funsport Makkum | Leren windsurfen in Friesland

Altijd al eens willen leren windsurfen? Of is het tijd om je niveau van het windsurfen te verhogen? Grijp de kans bij surfschool Funsport Makkum, voor al jouw windsurf lessen.

Windsurfen lessen voor beginners en gevorderden in Makkum aan het IJsselmeer

Onze surfleraren zijn KNWV erkend, want wij zijn aangesloten bij het watersportverbond. De windsurfschool is gevestigd in Makkum aan het IJsselmeer in Friesland. Een prachtige locatie om te leren windsurfen.

Windsurf lessen in het voor-, hoog- en naseizoen? In Friesland kan het

In de periode van 1 april t/m 31 oktober bieden wij windsurfles aan. In het voor- en naseizoen in de weekenden, in het hoogseizoen dagelijks. Onze lessen zijn voor iedereen, dus naast privéles ook voor voor groepen, scholen en bedrijven. Schrijf je daarom in voor privéles, groepsles of voor een windsurfles voor gevorderden. Hieronder lees je meer informatie over deze lessen.

Privé windsurfles voor beginners of gevorderden | €75,00

Zoek je persoonlijke windsurfles? Dit kan bij Funsport Makkum! Onze privélessen zijn persoonlijk en op jouw wensen afgesteld. Dit cursusprogramma is er voor zowel beginners als gevorderde windsurfers. De cursus wordt één op één met jouw windsurfinstructeur gegeven. Jij bepaalt dus zelf wat u wilt leren.

Lesduur: 1 uur
Kosten: €75,00 (per persoon, inclusief materiaal en 1 uur vrij materiaal na afloop van de les)

Leren windsurfen voor beginners | Beginnerscursus €115,00

Windsurfen voor beginners, voor jong en oud. In de beginnerscursus worden de beginselen van het surfen uitgelegd (windrichting, vaarrichting en sturen). De kennis wordt vervolgens direct in de praktijk toegepast.

Je leert met de windsurfles voor beginners de praktische zaken over het weer en materiaal-keuze bij verschillende windsterktes. De lessen zijn inclusief materiaal en wetsuit, exclusief surfschoentjes.

Wat kost een beginnerscursus windsurfen?

Lesduur: 6 uur (verdeeld over 1.5 dagen)
Prijs: €115,00 per persoon

Windsurfenlessen voor gevorderden | € 80,00 voor 4 lesuren

De windsurfles voor gevorderden is een vervolg op de beginnerscursus waarbij de basisprincipes verfijnt worden. Daarnaast heb je de keuze om andere surftechnieken te leren zoals de beachstart, de waterstart, met een trapeze surfen, in voetbanden surfen, planeren en gijpen.

Wat kost een vervolgles windsurfen?

Lesduur: 4 uur
Prijs: € 80,- (inclusief materiaal)

Boek naast uw windsurfles ook een accommodatie!

Funsport Makkum werkt samen met diverse groepsaccommodaties in de omgeving van Makkum. Het is mogelijk om te verblijven vanaf 6 personen. Voor meer informatie over boekingen van windsurflessen, zowel privé als in groepen kun je bellen naar 0515 - 231085. Ook voor accommodaties kun je ons bellen. Mailen kan ook naar les@funsportmakkum.nl.