Windsurflessen


Leren windsurfen? Profiteer van de actietarieven in de maanden Juli en Augustus!


ZOMERACTIE! In de maanden juli en augustus bieden wij 6 uur windsurflessen + 2 uur vrij surfen voor slechts €89,-!

Inschrijven voor windsurflessen

Leer windsurfen bij windsurfschool Funsport Makkum

Makkum heeft de ideale spot voor windsurflessen. Door het vlakke en ondiepe water kun je op een veilige en leuke manier leren windsurfen bij Windsurfschool Funsport Makkum. Onze ervaren instructeurs, die allen KNWV erkend zijn, leren je alles over het windsurfen.

In de periode van 1 april t/m 31 oktober bieden wij surfles aan. In het voor- en naseizoen in de weekenden, in het hoogseizoen dagelijks. Onze surflessen zijn voor iedereen, dus naast privéles ook voor groepen, scholen en bedrijven. Schrijf je in voor een privéles, groepsles of voor een windsurfles voor gevorderden. Hieronder lees je meer informatie over de surflessen.

Inschrijven voor windsurflessen

Leren windsurfen bij Funsport Makkum:

Privé windsurfles

Liever windsurflessen die volledig op jou zijn afgestemd? De privé windsurflessen voor beginners en gevorderden worden op één op één gegeven, waardoor de instructeur veel persoonlijke aandacht heeft. De privélessen kosten 75 euro per uur, inclusief materiaal en 1 uur vrij materiaal na afloop van de les.

Lesduur: 1 uur

Kosten: €75,- (inclusief materiaal en 1 uur vrij materiaal na afloop van de les)

Inschrijven voor privéles windsurfen

Surfschool voor windsurfen Funsport Makkum

Beginnerscursus windsurfen

Windsurfen voor beginners, voor jong en oud. In de beginnerscursus worden de beginselen van het surfen uitgelegd (windrichting, vaarrichting en sturen). De kennis wordt vervolgens direct in de praktijk toegepast. Je leert met de windsurfles voor beginners de praktische zaken over het weer en materiaal-keuze bij verschillende windsterktes. De lessen zijn inclusief materiaal en wetsuit, exclusief surfschoentjes.

Lesduur: 6 uur (verdeeld over 1.5 dagen)
Prijs: €115,- (inclusief materiaal)

Inschrijven voor beginnerscursus windsurfen


Windsurfenlessen voor gevorderden

De windsurfles voor gevorderden is een vervolg op de beginnerscursus waarbij de basisprincipes verfijnt worden. Daarnaast heb je de keuze om andere surftechnieken te leren zoals de beachstart, de waterstart, met een trapeze surfen, in voetbanden surfen, planeren en gijpen.

Lesduur: 4 uur
Prijs: € 80,- (inclusief materiaal)

Inschrijven voor windsurflessen voor gevorderden

Onze Funsport locaties, boulevard plein en strand Makkum

Ook een groepsaccommodatie boeken?

Funsport Makkum werkt samen met diverse groepsaccommodaties in de omgeving van Makkum. Het is mogelijk om te verblijven vanaf 6 personen. Voor meer informatie over boekingen van windsurflessen, zowel privé als in groepen kun je bellen naar 0515 - 231085. Ook voor accommodaties kun je ons bellen. Mailen kan ook naar les@funsportmakkum.nl.