JP Australia Magic Wave Pro 2024 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

 • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
 • ** m.u.v. boards
 • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
 • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

JP Australia Magic Wave Pro 2024


Afbeelding van JP Australia Magic Wave Pro 2024
Afbeelding van JP Australia Magic Wave Pro 2024
Afbeelding van JP Australia Magic Wave Pro 2024
Afbeelding van JP Australia Magic Wave Pro 2024
Afbeelding van JP Australia Magic Wave Pro 2024
Afbeelding van JP Australia Magic Wave Pro 2024
Afbeelding van JP Australia Magic Wave Pro 2024
JP Australia Magic Wave Pro 2024

Shop de JP Australia Magic Wave Pro 2024 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

€ 2.699,-

 • Eigen bezorgservice
 • Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL
  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.

 • m.u.v. windsurfboards
 • Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen
 • Fysieke winkel

Omschrijving

JP Magic Wave.

DE BESTE IN ALLROUND WAVE.

Het board heeft duidelijk zijn reputatie verdiend als een van de populairste allrounders. Wereldwijd kreeg hij uitstekende testrapporten en – nog belangrijker – dankzij de mond-tot-mondreclame van onder de indruk zijnde eigenaren is hij sinds de introductie een enorm succes geworden. En de vraag van dit board vertoont geen tekenen van vermindering. Dit allround waveconcept combineert en overtreft de beste eigenschappen van onze vorige, favoriete JP-wave ontwerpen aller tijden. De Magic Wave putte uit de snelheid van de Thruster Quad, de veelzijdigheid van de Wave Slates en het zeilgemak van de Real World Waves. Het biedt ook ongelooflijke snelheid en vertrouwen op de golf en komt overeen met de prestaties van de Ultimate Wave in de meeste omstandigheden, zelfs in golven tot en over masthoogte.

Extreem snel planeren en topsnelheid te bereiken, springt de Magic Wave moeiteloos over brekende golven en springt extreem hoog. Het biedt zowel voor- als achtervoetgolfmogelijkheden, waarbij snelheid en controle worden verkregen door de geavanceerde rockerline, prachtige rails en brede, dunne, ultra-high-performance V tail.

Vertrouwen, snelheid, comfort en grip op de golf worden allemaal gecombineerd in 1 board dat carvy en los aanvoelt op de golf, terwijl het toch de essentiële snelheid biedt die nodig is voor meer onshore omstandigheden.

Dit allround board blinkt uit in middelmatige omstandigheden en doet geen concessies aan de prestaties.

Het concept van een bredere V-tail board met een even brede neus vormde de stabiele basis voor het ontwikkelen van zijn speciale rocker die extreem snel is zonder te stijf te zijn op de golf. De zeer snelle, vroeg planerende Wave Slate en de meermaals bekroonde Freestyle Wave waren goede maatstaven tijdens het ontwikkelingsproces. De nieuwe Magic Wave is gelijk aan of beter dan de Wave Slate wat betreft vroeg planeren, low-end, topsnelheid, veelzijdigheid en los gevoel op de golf. En de planeerprestaties komen dicht in de buurt van die van de Freestyle Wave.

Shaper Werner Gnigler ontkoppelde de middelste sectie van de rechte outline. De traditioneel bekende rocker langs het midden bestaat dus niet meer in het achterste gedeelte. Werner combineerde V shapes en concaves langs de onderkant, waardoor een bochtige raillijn ontstond en dit resulteerde in de magische combinatie van snelle, vroeg planerende boards met uitstekende manoeuvreerbaarheid.

De meer parallelle railcontour die we krijgen door de bredere neus en staart helpt echt bij vroeg planeren en het behouden van snelheid door rommelige water omstandigheden. Het is ook gemakkelijker om zoveel mogelijk snelheid te behouden tijdens de onderste bocht, zowel onshore als offshore omstandigheden. Je kunt een kleiner zeil gebruiken en je minder overweldigd voelen met dit nieuwe ontwerp, waardoor golfrijden en springen veel comfortabeler en controleerbaarder aanvoelen.

Springen gaat gemakkelijk op dit board doordat de brede nose en tail meer lift geven bij het raken van de golf, waardoor je automatisch een stukje hoger springt. Als je naar beneden komt om voorwaartse en achterwaartse roterende bewegingen te landen, heb je meer board onder je voeten en bij de neus, wat zorgt voor een meer vergevingsgezinde landing.

De kleine 68 is geschikt voor lichtere rijders of biedt meer controle voor zwaardere zeilers als de omstandigheden echt lastig worden.

De borden worden nu geleverd met 3 slotboxen. De set trustervinnen heeft een traditionele contour. Planeeren en snelheid behouden is dus eenvoudig. De vinnen zijn vergevingsgezind bij manoeuvres en maken de rit comfortabeler. De opstelling van de vinsetup zorgt voor een zo breed mogelijk scala aan golfgebruik.

Technische kenmerken

* S-glastechnologie

* Volledige Innegra parabolische rails

* Omega Stringer met PVC met hoge dichtheid en S-glas

* slotbox vin setup

* Vin positionerings schaal

* Dubbele voetbandpluggen

* Voetband met maatverdeling

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
10+ stuks
Leverancier:
Prydegroup
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Windsurfboards
nl_breadcrumb:
Windsurfen Wave boards
nl_subcategorie:
Wave boards
Bouwjaar:
2024
Merken:
JP Australia
Bouwwijze:
Pro

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht