JP Australia Magic Ride ES 2024 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

 • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
 • ** m.u.v. boards
 • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
 • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

JP Australia Magic Ride ES 2024


JP Australia Magic Ride ES 2024

Shop de JP Australia Magic Ride ES 2024 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

€ 1.799,-

 • Eigen bezorgservice
 • Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL
  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.

 • m.u.v. windsurfboards
 • Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen
 • Fysieke winkel

Omschrijving

Prachtige boards die alles doen wat je van een freeride board verwacht – en dat doen ze uitzonderlijk goed en uitzonderlijk gemakkelijk!

Ze voelen speels en klein en liggen hoog op het water, wat het levendige en sportieve gevoel geeft dat windsurfen zo spannend maakt. Ze zijn snel, maar toch supergemakkelijk te surfen en te controleren. Deze brede en dunne planken planeren zeer vroeg aan. Hun gijppotentieel maakt indruk op rijders van alle niveaus!

Sinds het begin is deze lijn een magische mix van alles wat een gevorderde rijder van zijn funboard verwacht. Terwijl de originelen zich op gemak concentreerden, bleek de tweede generatie wendbaarder en levendiger. De vormen van deze 3e generatie bieden een aanzienlijk verbeterde controle op snelheid en door hakken, wat resulteert in een sportief en energiek karakter dat ongelooflijk gemakkelijk te hanteren is.

Hierdoor rijden deze boards soepel en snel. Ze gijpen gewillig en carven met gemak in en door bochten. Ze verrassen dat ze JP's meest speelse en manoeuvreergerichte freeride boards zijn. De magie van deze boards tilt de prestatie- en funfactor naar een hoger niveau.

De Magic Ride is de onbetwiste ‘Gentleman of the Turn’ in de freeride-klasse: bij het gijpen voelt hij moeiteloos en verfijnd aan, zelfs in uitdagende zeetoestanden. De MR beschikt nog steeds over de gerespecteerde kwaliteiten van de stuurautomaat, vereist weinig input van de rijder en zijn vergevingsgezindheid zal de gemiddelde rijder in de watten leggen en hun succespercentage bij gijpen vergroten. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de bocht in te gaan, zelfs met lagere snelheden, en er nog steeds uit te komen in het plane – en planeren door gijpen is de wens van iedereen!

Tegelijkertijd zullen de railbite en de betrouwbaarheid bij het carven van stabiele bochten de meer gevorderde rijder aanmoedigen om met volledige toewijding harder te pushen en bochten te maken: strakkere en strakkere bochten, klassieke freestyle zoals duck gybes en carving 360s zullen de naam van het spel zijn. De Magic Ride kan een grotere Freestyle Wave worden genoemd en is het meest speelse en vergevingsgezinde freeride-board van JP.

De echte freerider: Wat verbazingwekkend is aan deze boardlijn is het gemak en de soepelheid ervan. Je stapt erop en alles zal natuurlijk en voorspelbaar gebeuren. Het gevoel is “vertrouwd” – alsof je een oud paar schoenen aantrekt: het past gewoon! Ontspannen en zelfverzekerd bereik je meer snelheid dan op eerdere generaties freeride boards. Ondanks deze gemakkelijke rijeigenschappen worden de prestaties en wendbaarheid helemaal niet aangetast. British WINDSURF verklaarde ooit dat de grootste verrassing de snelheid was en dat de prestaties comfortabel, zo niet uitzonderlijk zijn. De romp voelt snel, levendig en responsief aan. Het planeert gemakkelijk en biedt tractie die je inspireert om je plezier en adrenaline te stimuleren en het board op zijn vin te laten vliegen – met controle!

Magic Ride 159: Langer dan de andere maten, stabiel en toegankelijk en daarmee het perfecte board voor iedereen die afstapt van een beginnersboard met zwaard. Hij is speciaal getuned voor gemakkelijk en vroeg planeren! Het ervaren van het planerende gevoel en het verslaafd raken aan het gevoel gebeurt vanzelf.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
10+ stuks
Leverancier:
Prydegroup
 
Google Shopping:
nl_hoofdcategorie:
Windsurfboards
nl_breadcrumb:
Windsurfen Freeride boards
nl_subcategorie:
Freeride boards
Bouwjaar:
2024
Merken:
JP Australia
Bouwwijze:
ES
Box:
Powerbox

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht