Inschrijven windsurfles & kitesurfles | Funsport Makkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Inschrijven windsurfles


Leren windsurfen? Meld je hier aan voor een surfles

Heb je altijd al de show willen stelen op een surfboard? Regel hier jouw inschrijving voor een surfles bij surfschool Funsport Makkum! Op het IJsselmeer, bij Kornwerderzand (Friesland) laten wij jou graag kennis maken met deze spectaculaire watersport. Vanwege het ondiepe en vlakke water is dit dé perfecte spot om te leren surfen. Surfschool Funsport Makkum biedt kitesurflessen en windsurflessen aan. Wij geven surfles aan zowel beginnende als ervaren surfers. Onze KNWV gecertificeerde instructeurs laten jou (op jouw niveau) kennis maken met de sport en helpen jouw techniek te verfijnen. Meld je snel aan voor een surfles!

Groepsles of privéles? Beide opties zijn mogelijk bij Surfschool Funsport Makkum

Of je nu wilt leren kitesurfen, of windsurfen, bij surfschool Funsport Makkum ben je aan het juiste adres! Met behulp van de beste materialen en de beste instructeurs leer jij op een veilige manier surfen. Bij ons haal jij het beste uit jezelf! Bij surfschool Funsport Makkum kun je groepslessen nemen. Bij een groepsles leer je in een klein groepje wind- of kitesurfen. Ook kun je bij ons kiezen voor een privéles, waarbij alle aandacht van de instructeur naar jou uitgaat. Vul het onderstaande aanvraagformulier in, dan nemen wij spoedig contact met je op.

Geen les nodig? Huur windsurfmaterialen bij ons verhuurcentrum

Ben jij een ervaren windsurfer en heb je geen lessen nodig? Bij het verhuurcentrum kun je ook windsurfmaterialen huren, zodat jij op eigen houtje het water op kunt. Overweeg jij nieuwe surfmaterialen aan te schaffen, maar wil je deze eerst uitproberen? Ook dat kan bij verhuur- en testcentrum Funsport Makkum. Kijk hier wat de mogelijkheden zijn, of neem contact met ons op. Wij helpen jou graag! Wie weet steel jij straks de show op het IJsselmeer.

Schrijf je hier in voor de watersportlessen van Funsport Makkum

Binnenkort scheer je over het water en ervaar je de vrijheid van de watersport. Vul hieronder het aanvraagformulier in. Zodra je staat ingepland krijg je van ons een bevestiging. Heb je nog vragen vooraf? Bel dan naar 0515 - 231085, of mail naar les@funsportmakkum.nl. Wij helpen je graag!


Aanvraagformulier Surflessen
ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht