Wingsurf sets kopen | Funsportmakkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Wingsurf bundels

Wingsurf sets

Wingsurfen is een opwindende watersport die de vrijheid van vliegen combineert met de sensatie van golven. We begrijpen dat je de juiste uitrusting nodig hebt om het meeste uit je avonturen op het water te halen, of je nu een beginnende wingfoiler bent of al enige ervaring hebt! Bekijk onze samengestelde sets hieronder!

Verwijder alle

Complete wingsurf set kopen

Wingsurfen biedt een spannende combinatie van vliegen en surfen, en de keuze van de juiste wingsurfset is van cruciaal belang voor een geweldige ervaring op het water. Ongeacht je niveau, beginners of gevorderden, onze wingsurfsets en accessoires zijn zorgvuldig samengesteld om aan jouw behoeften te voldoen.

De onderdelen van een wingsurf set

Wing, de vlieger

De wingsurf vlieger is het belangrijkste onderdeel van de set en fungeert als je zeil. De grootte van de wing bepaalt hoeveel kracht je kunt genereren.

Wingsurf board

Het board is speciaal ontworpen voor wingsurfen. De keuze van het juiste board hangt af van je niveau, gewicht en surfstijl.

Foil

Een foil is een onderwatervleugel die onder het board wordt bevestigd en lift genereert, waardoor je boven het water kunt zweven.

Wingsurf Sets voor Beginners

Nederland is door de verschillende meren en een lange kust uitermate geschikt voor watersporten. Dit maakt wingsurfen perfect om kennis te maken met de watersport. Als je nieuw bent in de wereld van wingsurfen, is het belangrijk om te beginnen met een set die geschikt is voor beginners. Hier zijn enkele tips:

- Zoek naar sets die geschikt zijn om gemakkelijk het wingsurfen mee te leren of volg lessen.

- Kies een board dat stabiel is en het juiste volume heeft om snel vooruitgang te boeken.

- Investeer in de juiste accessoires om je veiligheid te waarborgen.

Wingsurf Sets voor Gevorderden

Gevorderde wingsurfers kunnen kiezen voor sets die beter passen bij hun ervaring en vaardigheden. Overweeg wings met verschillende maten om de kracht en snelheid te variëren of voor een kleiner board om tricks mee te oefenen. Hier zijn enkele tips:

- Experimenteer met foils en wings om je wingsurfervaring aan te passen.

- Kies een board dat geschikt is voor je specifieke surfstijl, of zelfs een opblaasbaar board voor gemakkelijk transport en opslag.

Accessoires voor wingsurfen

Naast de essentiële componenten van een wingsurfset, zijn er enkele belangrijke accessoires om in gedachten te houden:

- Wetsuit: Zorg altijd voor de juiste beschermende kleding, afhankelijk van de weersomstandigheden en de watertemperatuur.

- Helm: Bescherm je hoofd met een helm tegen de scherpe hoeken van de foil.

- Impact vest: Bescherm je rug en ribbenkast tegen de scherpe hoeken van de foil.

Wingsurf sets kopen bij Funsport Makkum

Bestel jouw wingsurf set in onze webshop of kom langs in onze winkel in Makkum en maak je klaar voor avontuur op het water! Ontdek onze zorgvuldig samengestelde sets voor zowel beginners als gevorderden, met de beste prijzen en hoogwaardige materialen. Bij vragen kan je gerust contact met ons opnemen!

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht