Windsurf sets online kopen | Funsportmakkum

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

  • *Vanaf €50,00 geen verzendkosten binnen Nederland.
  • ** m.u.v. boards
  • ** m.u.v. van zeilen nieuw met 50% korting of meer worden verzendkosten berekend.
  • ** m.u.v. van gebruikte zeilen en boards.


Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Windsurf bundels

Windsurf sets

Of je nu een beginnende windsurfer bent of een doorgewinterde pro, om de sport goed te kunnen uitvoeren heb je een goede uitrusting nodig. Windsurfen is een opwindende en veelzijdige watersport die draait om balans, snelheid en avontuur. Het kiezen van de juiste windsurfset is dus cruciaal voor een geweldige windsurfervaring. Lees verder en ontdek ons aanbod aan windsurf sets en alle voordelen die ze te bieden hebben.

Verwijder alle

Waarom kiezen voor een complete windsurfset?

Als je de perfecte start wilt maken met windsurfen, is het aanschaffen van een complete windsurfset een uitstekende keuze. Een windsurfset omvat alle benodigde windsurfproducten, waaronder een plank, zeil, mast, giek en surf accessoires. Met een windsurfset kun je direct beginnen met windsurfen, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de beste uitrusting. Met onze windsurfsets ben je verzekerd van de optimale uitrusting in voordelige pakketten van beste windsurfmerken.

Windsurf Sets voor Beginners

Als je net begint met windsurfen, is het belangrijk om te investeren in een set waardoor je gemakkelijk windsurfen kan leren en dus geschikt is voor beginners. Kies een stabiele en brede plank en de juiste maat zeil, zodat je kunt wennen aan het balanceren en sturen. Hier zijn enkele tips:

- Zoek naar sets die geschikt zijn om gemakkelijk mee te leren of neem lessen.

- Mocht je weinig opslagruimte hebben, dan zou je voor een opblaasbaar board kunnen kiezen.

- Zorg voor een goed drijfvermogen en stabiliteit in je plank keuze.

Windsurf Sets voor Gevorderden

Ben je al een expert op het gebied van windsurfen? Dan kan je je set aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Je zou wellicht interesse hebben in een board met meer uitdaging, voorzien van een groter zeil om hogere snelheden te bereiken en gemakkelijker te kunnen manoeuvreren.

Overweeg de volgende tips:

- Kies een lichtgewicht en duurzaam board voor betere prestaties.

- Experimenteer met verschillende zeil groottes en types om je vaardigheden te verbeteren.

- Besteed aandacht aan de materialen en technologieën die in de set worden gebruikt voor optimale prestaties.

Belangrijk als je een windsurfset koopt

Bij het kopen van een windsurfset is het essentieel om te letten op verschillende factoren. Allereerst, overweeg je vaardigheidsniveau: beginners doen er goed aan te kiezen voor stabiele, brede boards en kleinere zeilen, terwijl gevorderden juist baat hebben bij een ander type board en andere zeilafmetingen. Denk aan een freerideboard en zeil, of als je de slalomrichting op wilt gaan, kies dan voor materiaal met specifieke eigenschappen. Zorg ervoor dat de materialen duurzaam en geschikt zijn voor jouw gebruik. Besteed aandacht aan de grootte en vorm van de vin voor stabiliteit en wendbaarheid. Denk ook aan accessoires zoals trapezes en wetsuit.

Windsurf sets kopen bij Funsport Makkum

Bestel jouw windsurfset in onze webshop of kom langs in onze winkel in Makkum en maak je klaar voor avontuur op het water!

Ontdek onze zorgvuldig samengestelde sets voor zowel beginners als gevorderden, met de beste prijzen en hoogwaardige materialen. Bij vragen kan je gerust contact met ons opnemen!

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht