Yes Snowboard Standard 2020 online kopen?

Yes Snowboard Standard 2020


Yes Snowboard Standard 2020
Afbeelding van Yes Snowboard Standard 2020
Afbeelding van Yes Snowboard Standard 2020
Afbeelding van Yes Snowboard Standard 2020
Afbeelding van Yes Snowboard Standard 2020

€ 499,- € 378,-

24% Korting


Omschrijving

Het Yes Snowboard Standard 2020

Terwijl de Shapes en outlines tussen free-ride en freestyle blijven wisselen, komen we bij Yes gtaar tegemoet komen aan de behoeften van snowboarders die beide willen boarden, de Yes Standard een all mountain snowboard voor intermediaire snowboarders. de behoefte om freeride en freestyle te combineren leidde tot het eenvoudige idee van een Directional volumuese Twin met Symmetrische flex, gecentreerde stands, identieke breete van het board (daarom niet taps toelopend), identieke lengte shovel-lengtes maar met een iets minder volume in de tail.

MID-BITE

De MidBite radius is in het midden de omtrek van het board 1,5 mm naar binnen geshaped , voorste en achterste ongeveer 1/3 van de lengte ( sidecut ) het midden loop c.a 13% naar binnen in vergelijk met de volumueuse neus van het board, Het miden stuk van de sidecut tussen de bindingen maakt de taillebreedte smaller en zorgt voor een snellere reactie van edge tot edge.

GEWICHTLOZE KERN

De gewichtloze kern zorgt voor een kritisch evenwicht tussen lichtgewicht en kracht. Met behulp van een soort met lagere dichtheid Populier in gebieden die niet zo structureel zijn en Paulownia in de gebieden die dat wel zijn, zijn we in staat om een lichter snowboard te maken, het board krijgt hierdoor niet alleen meer float maar lijkt gewoon te zweven in poedersneeuw.

De Standart is een True Twin board en heeft een stijfheid van 7 out off 10 , Baseprofile Camrock, en een Sinterd True base

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
1 stuk
Leverancier
-
Google Shopping
Wintersport Snowboards Heren snowboards
Merken
Yes Snowboards