Starboard Windsurf Foil X Starlite 2021 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Starboard Windsurf Foil X Starlite 2021


Starboard Windsurf Foil X Starlite 2021
Afbeelding van Starboard Windsurf Foil X Starlite 2021
Afbeelding van Starboard Windsurf Foil X Starlite 2021
Afbeelding van Starboard Windsurf Foil X Starlite 2021
Afbeelding van Starboard Windsurf Foil X Starlite 2021
Afbeelding van Starboard Windsurf Foil X Starlite 2021

€ 1.699,-

Black Friday: gebruik FSMBF2021 voor 10% extra korting op alles!


Omschrijving

Opstijgen voordat een formuleboard zelfs maar in planee gaat? Check. Past achter in een auto? Check. Door foil jibes en 360s vliegen? Check. Een nieuw hoofdstuk in windfoiling ontwikkelt zich. Je moet dit Foil board gewoon proberen om het te geloven. Maximale airtime, minimale plankmaat, minimale zeilmaat. X markeert de plek.

De nieuwe Foil X 125- tussen de 105 en 145, worden meteen de favoriet van ons R & D-team. Alle drie de maten hebben nieuwe uitsparingen die over de rails lopen om het tail volume te verminderen, zodat de rijder de tail kan laten zinken en op de foil kan springen. Een aangepaste rockerline op de neus maakt de boards vergevingsgezinder bij het aanraken van halverwege de gijp door je te helpen recht omhoog te stuiteren. De nieuwe mini-handgreep aan de onderkant maakt het gemakkelijker om board en zeil samen te dragen. Nieuwe gecentreerde voetbandposities ontgrendelen freestyle- en springvaardigheden.

Wat zijn de aanbevolen foils voor de FOIL X?

De Foil X zijn compacte foilboards die zijn ontworpen om te foilen met kleinere, lichtere zeilen. Aan de foilkant kunnen rijders kiezen tussen liftende, manoeuvreerbare foils zoals de Starboard Foil SuperCruiser of de snellere, hoogwaardige foils zoals de GT-R Plus. De SuperCruiser biedt een vroege start, geweldige manoeuvreerbaarheid en drijvende foil jibes. De GT-R biedt hogere topsnelheden en snellere acceleratie.

Starlite bouwwijze:

De Freeride 2021 zijn verkrijgbaar in de Starlite-constructie, een aanzienlijke stap voorwaarts ten opzichte van de standaardconstructie die doorgaans in deze prijscategorie wordt gebruikt: lichter gewicht, stijvere constructie, beter bestand tegen schokken en met een scherper, meer krachtig gevoel op het water. Het maakt gebruik van 0,6 mm Australisch grenen hout met glasvezels om eersteklas technologie en een hoogwaardige afwerking te combineren in een voordelig pakket.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
Fox Sports
 
Merken:
Starboard
Bouwwijze:
starlite
Soort:
windsurf foilboard
Bouwjaar:
2021
Google Shopping:
Windsurfen Windsurfboards Windsurf foil freeride boards