Starboard Go Windsurfer Starlite 2022 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Starboard Go Windsurfer Starlite 2022


Starboard Go Windsurfer Starlite 2022
Afbeelding van Starboard Go Windsurfer Starlite 2022
Afbeelding van Starboard Go Windsurfer Starlite 2022

Shop de Starboard Go Windsurfer Starlite 2022 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

€ 1.899,- € 1.695,-

11% Korting


Omschrijving

De Starboard Go Windsurfer is de ideale familie plank die voor de gehele familie geschikt is, makkelijk leren windsurfen, de Go windsurfer is stabiel door de breedte en het zwaard, ook heeft het board een evo deck wat fijner aan de voeten.

De Starboard GO Windsurfer 165, 175 en 195 zijn Starboards aanbevelingen als het eerste board van een windsurfer met meer glijvermogen in niet-planerende omstandigheden. In plaats van een centrale vinbox, heeft de GO Windsurfer een volledig intrekbaar zwaard dat het gemakkelijker maakt om tegen de wind in te blijven en te leren windsurfen, terwijl het veelzijdiger is van licht tot winderig en planerende omstandigheden.

Uitgerust met handvatten en een volledig EVA Deck is dit het ideale instapmodel en progressief board voor iedereen.

De compacte freeride-shape voor kinderen en volwassenen om te leren windsurfen. Als kinderboard maakt de compacte omtrek het gemakkelijk te manoeuvreren en te hanteren. Het intrekbare zwaard op de GO Windsurfer 165, 175, 195 helpen om tegen de wind in te blijven en in een rechte lijn te volgen. Voor volwassenen: trek het zwaard in, pas de voetbanden aan op de prestatieposities en ontgrendel de maximale prestatiemodus van het board.

Het deck heeft een grote zachte EVA-afwerking, comfortabel voor je voeten, knieën en ellenbogen. Het EVA-deck is boven de randen van het board geheven zodat het water vrij over het board kan stromen en soepel kan gijpen zonder te slepen.

De GO Windsurfer 165, 175 en 195 maken gebruik van ons Clipperbox zwaardsysteem dat in- en uit-klikt en zonder gereedschap kan worden verwijderd. Plaats het zwaard op 45 graden en trek het omhoog om los te laten. De waterafstotende rubberen lippen zijn uiterst duurzaam en kunnen ook zonder gereedschap worden vervangen. Leren windsurfen met een zwaard of midden-vin maakt het gemakkelijker om tegen de wind in te blijven en zorgt tegelijkertijd voor extra rolstabiliteit.


Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
10+ stuks
Leverancier:
Fox Sports
 
Google Shopping:
Windsurfen Starboard Go beginnersplank windsurf plank
Bouwjaar:
2022
Merken:
Starboard
Bouwwijze:
starlite
Soort:
beginners windsurfboard
Box:
Powerbox