Starboard Go Windsurfer 2021 Starlite online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Starboard Go Windsurfer 2021 Starlite


Starboard Go Windsurfer 2021 Starlite
Afbeelding van Starboard Go Windsurfer 2021 Starlite
Afbeelding van Starboard Go Windsurfer 2021 Starlite
Afbeelding van Starboard Go Windsurfer 2021 Starlite
Afbeelding van Starboard Go Windsurfer 2021 Starlite

Vanaf: € 1.619,-


Omschrijving

Starboard Go Windsurfer 2021 Starlite

De iconische en onvervangbare GO-windsurfboards: de progressieve boards voor van beginners tot gevorderd windsurfen. Je perfecte eerste board dat je helpt om van je eerste stappen naar volledig planeren, carven jibing te gaan.

De GO-boards zijn volledig vernieuwd voor 2021 met nieuwe shapes, nieuwe maten en een geheel nieuwe Starlite-constructie.

NIEUW GO WINDSURFER 165

Ten slotte wordt dit veelgevraagde model beschikbaar gesteld binnen het GO Windsurfer-assortiment. De 165 maat is het ideale instap- en progressieve board voor de lichtere rijders. Net als de 175 en 195 heeft de ‘Windsurfer’ -variant van de GO een inklapbaar zwaard en een langwerpige vorm voor het planeren.

GO WINDSURFER 175 EN 195

Een variatie op de iconische GO-serie met meer glijden in niet-planerende omstandigheden. De GO Windsurfer 175 en 195 hebben ook een volledig inklapbaar zwaard dat het gemakkelijker maakt om tegen de wind te varen en te leren windsurfen, terwijl het veelzijdiger is van lichte tot winderige planeer omstandigheden.


Het originele Gravity Control System werd door Starboard geïntroduceerd als een revolutionair concept en heeft geholpen onze iSonics- en Formula-boards naar meerdere wereldtitels te stuwen. De 2020 GO-boards hanteren nu dezelfde principes die uw zeil meer verticaal brengen voor betere controle. Het verbetert de jibingprestaties door meer raildruk te bieden, waardoor je meer grip, meer kracht en meer controle hebt tijdens het carven. Het zwaartepunt wordt verlaagd, stabiel en klaar om te versnellen met elke vlaag. GO 122,133 en 144 delen de verbluffende shape kenmerken van de 2020 Carve-line-up.

VOLLEDIG EVA DEK

Het dek heeft een grote zachte EVA-afwerking, comfortabel voor je voeten, knieën en ellenbogen.

STARLITE

Beschikbaar in de Starlite-technologie, helder en scherp en voegt de duurzaamheid toe. Het gebruikt 0,6 mm Australisch grenenhout met glasvezels en een Carbon-Innegra omtrekrailrand om premiumtechnologie en een hoogwaardige afwerking te combineren in een voordelig pakket.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
5 stuks
Leverancier:
Fox Sports
 
Merken:
Starboard
Bouwwijze:
starlite
Soort:
windsurfboards
Box:
tuttle box
Bouwjaar:
2021
Google Shopping:
Windsurfen Windsurfboards Beginners windsurfboards
Vin:
Drake freeride