Starboard Futura Carbon sandwich 2022 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Starboard Futura Carbon sandwich 2022


Starboard Futura Carbon sandwich 2022
Afbeelding van Starboard Futura Carbon sandwich 2022
Afbeelding van Starboard Futura Carbon sandwich 2022
Afbeelding van Starboard Futura Carbon sandwich 2022
Afbeelding van Starboard Futura Carbon sandwich 2022
Afbeelding van Starboard Futura Carbon sandwich 2022
Afbeelding van Starboard Futura Carbon sandwich 2022

Shop de Starboard Futura Carbon sandwich 2022 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Vanaf: € 2.499,-


Omschrijving

Het Futura-concept is gebouwd rond een brede, dunne en compacte body. Breedte geeft je windbereik en kracht. Het dunne profiel verlaagt het zwaartepunt voor extra controle. Met de Futura kun je energie besparen, kilometers lang een hoge gemiddelde snelheid aanhouden en sportief gijpen.

BOTTOM SHAPE

De Futura's hebben een meer uitgesproken V over de bodem voor verbeterde controle en comfort door de chop, soepel stromende gijpen en een meer levendige rit.

DUNNE RAILS

De rails zijn ronder en dunner dan de iSonic rails. Makkelijker in het varen, soepeler in de bochten.

DOUBLE STEP CUT AWAYS

Double Step Cutaways voor extra release en verhoogde snelheid.

DRAKE SLALOM DW

Elke Futura wordt geleverd met een geselecteerde Drake Slalom DW vin. Deze hoogwaardige Ready to Race-productie vinnen halen het beste in de Futura's naar boven. Het Slalom DW-model combineert indrukwekkende hoeveelheden snelheid en acceleratie met geweldige gijpcapaciteiten.

LICHTGEWICHT PADS

De Futura's hebben 6 mm dikke voet pads in de tail en 4 mm aan de voorkant. Deze combinatie zorgt voor een zeer reactief en toch comfortabel gevoel terwijl het gewicht wordt geminimaliseerd. Het thermisch gevormde ruitvormige gegroefde patroon biedt grip en comfort tijdens langdurige sessies, terwijl het bestand is tegen slijtage.

DRAKE SLICK VOETBANDEN

De Drake Slick-voetbanden zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd, duurzaam geproduceerd en plantaardig Yulex-schuim. Met 85% natuurlijk rubber wordt de CO²-uitstoot tijdens het productieproces met 80% verminderd. De resterende 15% synthetisch neopreen wordt behouden om de UV-bestendigheid te verbeteren. Zorgvuldig geproduceerd met de soepelste stof voor een comfortabel gevoel.

READY TO FOIL

De Futura 71, 77 en 86 zijn voorzien van Foil-Ready fin boxes.

ULTRALICHT GEWICHT CARBON SANDWICH

Ultralicht van gewicht tegen een meer betaalbare prijs en met behulp van milieuvriendelijkere materialen. De onderkant is gebouwd in volledig T700 unidirectioneel platgeweven koolstof voor maximale stijfheid, terwijl het dek 60% koolstof is, afwisselend unidirectionele en biaxiale koolstoflagen voor een geoptimaliseerde flex. De composiet sandwichlagen omvatten het gebruik van PET- en PVC-schuim met ultrahoge dichtheid.

Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
Fox Sports
 
Google Shopping:
Starboard Futura wood sandwich Starboard windsurfing
Bouwjaar:
2022
Merken:
Starboard
Bouwwijze:
carbon sandwich