Starboard Freewing Air V2 2022 online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Starboard Freewing Air V2 2022


Starboard Freewing Air V2 2022

Shop de Starboard Freewing Air V2 2022 eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Makkum en laat je adviseren.

Web only te bestellen met levertijd van 3-5 werkdagen

€ 999,- € 649,-

35% Korting


Omschrijving

De FreeWing AIR is ontworpen voor wingfoil-beginners tot down-the-line wingsurfers. De diepe, smalle en voorwaartse raampositie is ontworpen zodat u duidelijk kunt zien waar u heen gaat en nu met de nieuwe achtervenster op de grotere maten, zorgt u voor uw veiligheid terwijl u een geweldige tijd op het water heeft. De middelste strut is extra breed waar hij samenkomt met de voorrand, waardoor die verbinding stijf wordt voor meer kracht en stabiliteit. Ja, u kunt nu sneller varen met meer controle.

Voor Wing Surfing - de vleugeltips zijn naar binnen gericht, waardoor wordt voorkomen dat de vleugel het wateroppervlak raakt bij het starten en surfen.

Voor Wing Foiling - het omtrekprofiel van de FreeWing AIR zorgt ervoor dat hij compact aanvoelt in je handen, dus het is gemakkelijk om rond te draaien en je kunt gemakkelijk vooruitgang boeken en nieuwe bewegingen leren.

Voor Long Distance Wing Foiling - De FreeWing AIR is zeer eenvoudig te de-poweren en samen met de bevestigingspunten van de harnaslijn wordt er minder druk op uw armen uitgeoefend en kunt u langer rijden.


FreeWing, Starboard x Airush

Freewing is ontstaan in een samenwerking tussen de twee R&D-centra van gerenommeerde merken uit de kite- en (wind-)surf industrie, te weten Airush en Starboard. Airush, met haar thuisbasis in Kaapstad – Zuid-Afrika, staat bekend om haar vooruitstrevende ontwikkelingen in kitesurf producten. Starboard, gevestigd in Bangkok – Thailand, is jarenlang de bakermat voor high-end producten in zowel windsurf, surf en stand up paddeling.


De gecombineerde knowhow van deze twee merken maakt FreeWing tot een innovatief en vernieuwend concept met hoogwaardige producten in de sterk ontwikkelende wing-markt. Met test- en ontwikkelingsmogelijkheden in zowel Kaapstad als Bangkok zal FreeWing voortdurend blijven streven naar het creëren van vernieuwende, innovatieve en kwalitatieve productranges voor wingsurfers van jong tot oud.

Specificaties

Artikelnummer: 
1429705
EAN nummer: 
8859434887525
Voorraad: 
1 stuk
Leverancier:
Fox Sports
 
Google Shopping:
nl_breadcrumb:
Wingsurfen Wings sale
nl_hoofdcategorie:
Wingsurf wings Wingsurf sale
nl_subcategorie:
Wings sale BIC Smile deals
SALE:
Merken:
Starboard

ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANBIEDINGEN

Schrijf je in en ontvang 5% korting!

* Velden zijn verplicht