Starboard Carve IQ 3DX 2018


Starboard Carve IQ 3DX 2018
Afbeelding van Starboard Carve IQ 3DX 2018
Afbeelding van Starboard Carve IQ 3DX 2018
Afbeelding van Starboard Carve IQ 3DX 2018

€ 1.499,- € 1.149,-


Omschrijving

De Starboard Carve IQ's zijn pure freeride-boards die de AtomIQ's en de Carve samenvoegen tot één.

De drie kleinere formaten zijn dun, dun en compact en vervangen de AtomIQ's. Meer agressieve, manoeuvreerbare boards met een opwindend, verbonden gevoel en een zeer snelle rit. In vergelijking met de AtomIQ's zijn ze korter, met een bredere tail en een nieuwe bodem shape.

De drie grotere maten zijn langer en stabieler, ontworpen met plug-and-play-filosofie. Maximale prestaties met minimale drukte. Ze vervangen de Carves. In vergelijking met de Carves zijn ze ook korter, met een nieuwe bodem shape maar dezelfde lange, platte rockerprofielen om gemakkelijk te kunnen windsurfen.

3DX CONSTRUCTIE

3DX staat voor driedimensionale micro-sandwichconstructie met biaxiaal vezel. Zowel het dek als de bodem zijn gewikkeld in 45 graden biaxiale glasvezel die is bevochtigd met een expanderende schuimrubberen epoxyhars die onder hoge druk is uitgehard.

Het biaxiale glas geeft een helder, stijf gevoel met flex voor schokkerige omstandigheden. De epoxy van schuim creëert een huiddikte van 2 mm voor een micro-sandwich-effect: sterk.

BOTTOM SHAPE We hebben meer V over het hele board toegevoegd om de vaarkwaliteiten te verbeteren en de CervIX soepeler te maken over ruwe, choppy omstandigheden.Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
1 stuk
Leverancier
-
SALE
SALE
Merken
Starboard
Bouwwijze
3DX