Starboard Carve 2020 Flax Balsa online kopen?

Eigen bezorgservice

Gratis verzending vanaf €50,-* binnen NL

Levertijd: streven binnen 1-2 werkdagen

Fysieke winkel

Starboard Carve 2020 Flax Balsa


Starboard Carve 2020 Flax Balsa
Afbeelding van Starboard Carve 2020 Flax Balsa
Afbeelding van Starboard Carve 2020 Flax Balsa
Afbeelding van Starboard Carve 2020 Flax Balsa
Afbeelding van Starboard Carve 2020 Flax Balsa

€ 1.999,- € 1.669,-

17% Korting


Omschrijving

Starboard Carve Flax Balsa 2020 Foil Ready

Slimme freeride boards intelligent ontworpen. Iedereen wil een board dat snel gaat met totale controle, prachtig jibes, eenvoudig vaart en dan gewoon blijft planeren.

Welkom bij de geheel nieuwe Carve en Carve E: een opwindende nieuwe reeks voor rijders die nu de toekomst van freeride willen.

DE CARVE IN EEN OOGOPSLAG

Het originele Gravity Control System werd door Starboard geïntroduceerd als een revolutionair concept en heeft geholpen onze iSonics- en Formula-boards naar meerdere wereldtitels te stuwen.

De 2020 Carve boards maken gebruik van hetzelfde systeem, waardoor je zeil meer verticaal wordt voor betere controle, en de jibing prestaties verbeteren door meer raildruk te bieden, meer grip, meer kracht en meer controle tijdens het carven. Het zwaartepunt wordt verlaagd, zodat je je opgesloten voelt, stabiel en klaar om te versnellen met elke vlaag.

Het geheim van een geheel nieuw niveau van freeride-prestaties: een 15 cm verlengd vlak gedeelte in de rockerline. Dit geeft een langer, efficiënter planeer oppervlak dat helpt bij het planeren, blijven planeren en meer versnellen bij elke windvlaag.

CARVE 101

Compact. De lengte van de 101 is zowel aan de nose als aan de tail verminderd. Het verlengde platte gedeelte op dit board is fijn afgesteld om iets korter te zijn langs de zijkanten van het board, waardoor de 101 een bijzonder glad en snel gevoel krijgt bij sterkere wind.

CARVE 111, 122

Wederom is de totale lengte zowel in de nose als in de tail verminderd. Verdere verfijningen van de 111 en 122, de totale board verbreedt met 1 cm. Resultaat: verbeterde jibing-reactie, verbeterde controle en verbeterde versnelling in het bovenste windbereik.

CARVE E 133

Een totaal van 8 cm werd verminderd van de nose en tail van de nieuwe 133 E. De nieuwe omtrek die in het algemeen 1 cm breder is in het tail gebied, verbetert de jibing reactie, verbetert de controle en verbetert de versnelling in het bovenste windbereik.

CARVE E 144

De lengte van de 144E werd zowel in de nose als in de tail met in totaal 9 cm verminderd. De omtrek werd verder verfijnd met een breedte van 1 cm in het tail gebied om de controle te verbeteren en de versnelling in het bovenste windbereik te verbeteren.


Specificaties

Artikelnummer: 
-
EAN nummer: 
-
Voorraad: 
2 stuks
Leverancier:
Fox Sports
 
Materiaal:
flax balsa
Google Shopping:
Windsurfen Windsurfboards Windsurf foil boards
Bouwjaar:
2020
Box:
short tuttle box
Vin:
Drake freeride
Soort:
windsurfboards
Merken:
Starboard