Starboard Airplane Deluxe 2018


Starboard Airplane Deluxe 2018
Afbeelding van Starboard Airplane Deluxe 2018
Afbeelding van Starboard Airplane Deluxe 2018
Afbeelding van Starboard Airplane Deluxe 2018
Afbeelding van Starboard Airplane Deluxe 2018
Afbeelding van Starboard Airplane Deluxe 2018
Afbeelding van Starboard Airplane Deluxe 2018
Afbeelding van Starboard Airplane Deluxe 2018

€ 1.399,-


Omschrijving

De innovatieve opblaasbare windsurfplanken die in staat zijn om volledig te planeren en volledig te jibben.

De Starboard opblaasbare AirPlane is het board voor diegenen die op zoek zijn naar mobiliteit, maar toch een leuke en high-performance windsurf ervaring willen. De boards zijn voor iedereen - van de ervaren volledig planerende surfer tot jonge kinderen. Het inflatable windsurfbaord is licht, duurzaam, snel en je rolt het zo op in een tas.

Er zijn vijf maten beschikbaar: de 230, 242, 255, 270 en 290. De AirPlane 290 is ook verkrijgbaar als Schooleditie, zonder voetbanden, geavanceerde grafische afbeeldingen of een tas.

De Starboard AirPlanes hebben een nieuwe gesloten fin-box voor minder weerstand, nieuwe geïntegreerde dekplaat, een nieuwe verwijderbare center fin-boc en een nieuwe, verbeterde constructie voor 2018.

De AirPlanes zijn beschikbaar in 5 maten voor 2018.

De AirPlane 230 en 242 zijn onze prestatiegerichte maten. Ze zijn snel en manoeuvreerbaar.

De AirPlane 255, 270 en 290 zijn de tussen boarden, geschikt voor zowel beginners als meer ervaren windsurfers. De AirPlane 290 met zijn volledig intrekbare zwaard is het meest geschikt voor beginners.

Voor 2018 verbeterde Starboard de topsnelheid, verminderde weerstand en maakte de AirPlanes gemakkelijker om te planeren door de fin-box permanent in het bord te omsluiten. De bodem shape in de tail is meer gestroomlijnd. Het is op zijn plaats gelijmd en niet meer verwijderbaar.

Het exclusieve voetbandsysteem van Starboard maakt gebruik van 7 mm dunne wisselplaten die op het oppervlak van het board zijn geplakt. De voetbanden worden vastgeschroefd in de ingesloten messingplaat en twee mannelijke pinnen worden door de voetriem verbonden voor een twistvrije montage. Wordt geleverd met Drake Slick-voetbanden die gedeeltelijk zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen, in samenwerking met Waste2Wear. Sterk en comfortabel.

De Starboard-uitvinding die het planerende opblaasbare surfplankgedeelte heeft gemaakt. De rand van de rail loopt langs de rails van het board, waardoor een harde rand ontstaat die zorgt voor een betere waterafgifte en hogere snelheden. Voor 2018 hebben we de rand van de rail opnieuw geplaatst om de grip te verbeteren tijdens het jiben.

AFNEEMBARE CENTER FIN BOX: De kleinere AirPlanes-maten (230, 242, 255 en 270) worden geleverd met een verwijderbare middenvin-box. Verwijder zowel de box als de vin voor geavanceerd windsurfen met meer snelheid en minder gewicht. Bevestig deze opnieuw wanneer u leert.


Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Voorraad
1 stuk
Leverancier
-
Google Shopping
Windsurfen Windsurfboards Opblaasbare windsurfboards
Merken
Starboard